Julkkikset ilman meikkiä: kuvia ennen ja jälkeen

Tunnistatko kuuluisa ilman meikkiä? Se on todella monimutkaista. Ja se on, että monet heistä ovat kirosi valokuvaaja, joka jossain vaiheessa kiinni ja kasvot pestään kiinnittämättä. Paz Vega, Penélope Cruz, Angelina Jolie, jennifer López... Tähdet hollywood ja muualla maailmassa ovat koskaan nähneet julkaissut kuvat joka varmasti haluaisi unohtaa.

Olemme tottuneet näkemään tähtiä yllään näyttäviä mekot ja täynnä hohto. Mutta on hetkiä, jolloin onni ei ole puolellasi ja ... Wham! Jahti muutaman karvoja .... kallis ... pelottavaa!

Jos me tehdä sijoitus kuuluisan ilman meikkiä, se olisi vaikeaa. Mutta pyrimme. Ja me myös asteittain, jotta vältetään sinulle romahtaa.

Seuraavassa tikkaat sijoitusta, löydämme näyttelijä lisää kansainvälinen. On monia punainen matto jossa olemme nähneet Penélope Cruz yllään prom leningit ja meikki itse tähti. Mutta jopa hänellä on laiminlyöntien. Jos luulet et katso tämän valokuvan julkaistu lehdissä. Meikki pienen käden ei olisi ollut enemmän, Pe ...

Toinen Hollywoodin tähteä jotka aina erottuu on Angelina Jolie. Mutta tässä tapauksessa se ei vastakkaista ... Angelina, ota, älä pyydä teitä maalata sen kuin menisi Oscar, mutta säätiö, jotain poskipuna...! Jotain iloinen, että kasvot olisi ollut enemmän!

Mutta en usko, että Angelina Jolie on yksi pahimmista tapauksista. Seuraavana julkkis voisi pass kaukainen sukulainen pieni hiiri Stuart Little. Mutta ei. Joka piiloutuu että edessä on ...Eva Longoria! Me kuvitella, että nähtyään kuvan julkaisi olisi "epätoivoinen nainen"Sillä meikkiä.

Ja yläosassa sijoitusta, palamatonta nainen sanoa enemmän, lisää, lisää: Cher. Kauan sitten menettänyt lasken toiminnot johon hän on tehty. Ja vaikka paistaa kirkkaasti vapaapäiviä, kun se ei ole niitä unohdat meikki samalla tavalla kuin hänen ikänsä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 92


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة