Kissanainen puku kotiin askel askeleelta [KUVAT]

Kissanainen puku kotiin askel askeleelta. Oletko jo valmistautuvat Carnival? Ei paljon yhdelle juhlia Hauskin aikana ja pitäisi alkaa nyt miettiä puku. Vuosi toisensa jälkeen sinulla on sama ongelma ja saapuvat päivää ennen, sinun ei tarvitse vielä ajatellut mitään ja saat ostaa jotain tai saada ensimmäinen asia saat sen kaapissa. Tänä vuonna ei läpäise kuten tavallista, meillä on ehdotus sinulle. Tänä vuonna tulee Kissanainen. Ne ovat kaikki etuja, koska se on puku erittäin helppo valmistaa, joten sillä ei ole väliä, jos odotetaan viimeiseen päivään, et rahaa, koska sinun ei tarvitse asioita olet kotona ja myös hyvin aistillinen ja compelling'll olla hänen kanssaan.

Jos tänä vuonna näet, että sinulla ei ole aikaa tai rahaa valmistautua karnevaaliasu, älä huoli, koska on Kissanainen puku menet täydellinen ilman työtä. supersankareita puvut ovat erittäin vaativat, että pojat, joten miksi et pukeutua heroiinia? Sinut huomion keskipisteenä.

Vaiheet tehdä Kissanainen puku

Ketterä, rohkea ja ennen kaikkea erittäin houkutteleva. Kissanainen on merkki, joka ei jätä ketään kylmäksi, ja nyt olet tullut helppoa. Toimi seuraavasti.

  • kuten housut, on voimassa kiristävät mustat housut, jotka ovat kotona, mutta voit saada parempi vaikutus, jos nahkaa tai jos pukeudut legginsit nahkaa tai vinyyliä.
  • Yksityiskohta, joka ei saa hukata ovat kengät. He ovat niitä, velvollinen antamaan entistä aistillinen touch ulkoasua, joten näyttää suuremmilta saappaat musta nahka teillä. Kantapään aina antaa hieman enemmän naisellinen.
  • Huipulla, etsi paita musta, mahdollisesti pitkähihainen, mitä etsimme on jo matkivat apinan luonnehtii Kissanainen.
  • varten pää, on olemassa useita vaihtoehtoja. Ensimmäinen vaihtoehto on, että teet maskin mustalla rakentaminen paperilla ja laittaa sanka kissan korvat tyypillinen; ja toinen on mustalla kankaalla, että olet kotona, tee hattu korvat ja kattaa enintään puolet kasvot ontot silmään. Hyvä asia tässä puku on, että sinun ei tarvitse käyttää monimutkaisia ​​fantasia meikkiä karnevaali.
  • Jos haluat antaa joitakin yksityiskohdat realistisempaa peittää ja on todella käytetty joitakin housut tai paita, joka et käytä säännöllisesti, saksilla voi fake joitakin naarmuja.

Kuten näet on erittäin helppo luoda puku-ja tulos on hämmästyttävä. Niin tiedät, jos olet valmis sinulle listan alkuperäisen karnevaali puvut ja haluaa etsiä jotain uutta, päästä ihon Kissanainen ja triunfarás.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 86 =


Content