Star kotitekoinen puku tytöille: Miten se tehdään askel askeleelta [KUVAT]

Star puku tytöille: miten. Jos haluat alkuperäisen ja eri puku lapselle tänä jouluna päivinä, suosittelemme puku tähti. Se on tyypillinen Christmas ja hyvin klassinen elementti, mutta samaan aikaan, naamioida erotetaan kuin tavallisesti, joka usein pastorit ja ihmisen päähenkilöt "seimi"Koska Neitsyt Marian. Tähti on yhtä tärkeää ja voi antaa paljon pelata tehdä mukava puku ja on toivonut lasta. Se on yleisempää tyttöjen valitsevat tämän puku, mutta se on myös yhtä totta lapselle, joten kiinnitä huomiota menettelyyn. Se on yksinkertainen ja voit tehdä kierrätysmateriaaleista.

yhdessä karnevaali, joulu Se on yksi niistä aikoina vuodesta, jossa se koskettaa tekevät kekseliäisyytensä ja mielikuvitusta tehdä kotitekoisia pukuja. Tällä hetkellä aina näyttää olevan lapsille, koska ne elävät enemmän innostusta tällä kertaa.

Miten tehdä puku Star

Tähti on elementti, joka hankkii erityinen merkitys joulujuhlissa koska perimätiedon mukaan on joka ohjasi kolme viisasta miestä, toinen puku, joka voi helposti muodostavat vakaan Betlehemissä. Seuraa näitä ohjeita ja lapsesi tulee tähti ansaitsee ihailua.

  • Suuressa pahvia tai kangaspala piirtää ääriviivat tähti, kuin haluat se on puku, että et. Helpottaa sitten laittaa hämäystä riko liikkeellä, joka kuluu, se on parempi valita muotoilu monia vinkkejä, esimerkiksi kahdeksan, ja ne pikku lausutaan.
  • Valitset materiaalin väri on erittäin tärkeä ja suositeltavin on kulta tai hopea. Jos tässä ei onnistuta, voit valita valkoinen tai keltainen, mutta muut vaihtoehdot ovat parempia.
  • Star Leikkaa pitkin linjaa piirtämääsi. Nyt on aika siirtää lopullisen materiaalin voit käyttää puku ja käyttää vanhoja kangas mallina. Valitse liner pahvista tai vaahto peittää koska se on paljon parempi.
  • Tee tämä askel kahdesti, joten sinulla on kaksi tähteä materiaalista olet päättänyt. Cose toisistaan ​​siluetti ja vapauttaa reiät kädet ja pää ja tietenkin, alareunassa niin, että lapsi voi laittaa sen.
  • Maquilla pikkupoika kullalla tai hopealla glitter naamallaan ja on valmis menemään mihin tahansa osapuolelle ja kiiltoa.

Katsos, se ei ole kovin vaikeaa tehdä poikasi tai tyttäresi on yksinkertainen ja kaunis tähti, puku täydellinen loma juhlia. Käytännössä nämä vaiheet ja saat hämmästynyt tuloksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 72


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة