Intian puku pojille: askel askeleelta [KUVAT]

Intian puku pojille: Askel askeleelta. Lapset ovat jo ajatellut karnevaali, yksi hänen suosikki loma ja se tarkoittaa, että olet gonna get laittaa työt niin, että hänen peittely on valmis näinä päivinä. Vaikka puku kaupoissa löytyy erilaisia ​​pukuja, ei mitään, kuten kotitekoinen puku. Sen lisäksi säästää huomattavan määrän rahaa, voit käyttää uudelleen materiaalit olet kotona, niin että lapset oppivat kierrätyksen tärkeydestä ja olet varma, että puku näyttää lapsi on ainutlaatuinen ja ei ota kukaan muu yhtä suuri. Toisaalta, kotitekoinen puku ei välttämättä tarkoita paljon tunteja, voit saada sopii tehdä hyvin lyhyessä ajassa. Me opit tekemään yksi intialainen.

Välinen taistelu cowboyt Amerikassa on yksi vaiheista historian on ollut enemmän vaikutusvaltaa elokuvia, kirjoja, ja tietenkin, että puvut. Siksi ehdotamme tänä vuonna, että lapsi kulumista puku Intian. Toki hän rakastaa ja on myös erittäin helppo tehdä.

Miten saada Intian puku pojille

Suosikki puvut lapsille vaihtelevat suuresti vuosittain, mutta on olemassa tiettyjä merkkejä, jotka jäävät ja ovat aina muodissa. Näin on asianlaita intiaanien, jotka molemmat lapsen lapsi, ovat aina hyvä valinta.

  • Yläosassa puku voidaan tehdä kreppipaperi vihreä, esimerkiksi. Napata suuri suorakulmio kreppipaperi ja taita puoli. Sinun täytyy päästä vähintään alle lapsen lonkat, joten paperin määrä riippuu korkeudesta. Tee "T" paidan, kuten reikä saada päätään ja päiden niiteillä. Reunoilla hihojen ja pohja Hazle hapsut.
  • varten housut Ne ovat arvoltaan ruskea tai leggingsit Dae että väri. Ja kengät, mieluiten myös ruskea.
  • for koristeita pää, Voit leikata suorakulmion pahvista ja kiinni nauhan, joka on sidottu mennä päätään. jotta höyhenet että Iran liimattu pahvi, voit käyttää kreppipaperi. Leikatut eri värejä muodossa kynä ja taita ne pituussuuntaan puoli ja Hazle pieni palat saksilla antaa enemmän realismia. Liimaa erilaisia ​​kyniä takana pahvi ja sido nauha ympärille lapsen pään.
  • voit lisukkeet puku helmiä tai jäänteitä kreppipaperilla tai kyniä perässä.
  • Et voi unohtaa jousi ja nuoli tai meikkejä puku. Kasvot maali eri värejä voit maalata raidat poskissa lapsen, otsa ja nenä.

Kun tässä vaiheessa, poikasi ja olet jo valmis saapumaan karnevaaleja ja sinun tarvitsee vain huolehtia siitä kulkee sen parhaiten. Kuten näette, se ei vie paljon työtä ja tuloksia varmasti yllättää sinut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 25


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة