Aurinkovoiteet Baby: Parhaat merkit

Tänään puhumme parhaat merkit aurinkovoidetta vauvoille ja lapsille voimme löytää markkinoilta. Koko vuoden on tärkeää suojata iho vauva, mutta kannattaa kiinnittää erityistä kiinnostusta aurinkoisempaa päivinä, koska esiintyvyys ultraviolettisäteet on suurempi kuin muina aikoina. Alla tarjoamme yksityiskohtaisen oppaan parhaat merkit jota seuraa sovellus vinkkejä.

Aurinkovoiteet pienemmille

Tuotevalikoimaa voiteet aurinkovoidetta vauvoille Se on monipuolinen. Riippuen ihonväri Löydät kaiken aurinkovoiteet tumma iho, vaikka aurinkovoidetta hyvin valkoinen iho, erityistoimintakokonaisuudesta sekoitettu nahat. Sen tarkoituksena on sama: mahdollisen suojan lapselle. Kuitenkin koostumus jokaisen ei ole sama eikä ole sen hinta. Tässä näytämme parhaat merkit aurinkovoidetta:

Se on allergiatestattu aurinkovoidetta hajusteeton, anti-UVB ja UVA on neljä aurinkovoiteet. hänen kevyt rakenne, ei valkoinen jäännös, helpottaa sovellus. Tämä aurinkovoidetta on saatavana myös erityisen vaahto muodossa lapsille. Lapsesi iho tulee nesteytyksestä perusteellisesti ja auringonvalolta suojattuna UVB / UVA, vapaita radikaaleja ja photoaging pysyvästi.

Isdin. Aurinkovoiteet lapsille ja vauvoille

Pediatric Isdin tuotemerkki tarjoaa täydellisen aurinkovoidetta herkälle iholle. sen muoto tuore geeli ja nongreasy, välittömästi ja vedenpitävä ja kitkaa imeytymistä, joten se sopii lapsille. Se on myös erittäin kevyt rakenne. Sen lempeä muotoilu estää kutiavat silmät ja sopii käytettäväksi atomi nahat.

Garnierin aurinkovoide Delial

Kosmetiikka yritys on kehittänyt erityisen valikoiman aurinkovoidetta lapsille Mexoryl XL sisältää. Mutta mitä se on? Se on korkean teknologian suodatin, joka vahvistaa suojan ultravioletti säteiltä. Tämä uusi suodatin estää palovammat ja ihon ennenaikaista vanhenemista aiheuttama UV-säteiltä. Hinta:

Avène Spray SPF Lapset

Se on täydellinen aurinkovoidetta herkkä iho lapsia. Se on myös rauhoittava ja anti-ärsyttäviä ominaisuuksia. Hajusteeton, joten se on yhtä sopiva allerginen tuoksuja ja yliherkkiä auringonvalolle nahat. Spray Lasten SPF varmistaa kattavasti UV esprectro ansiosta vaikuttavat aineet.

NIVEA Sun Spray Lapset Solar

Se on aurinkovoidetta kätevä taskukokoinen. Sen solukko kevyt estää iho tahmea, imeytyy heti. Nivea löytävät laadukkaita tuotteita korkea suojakerroinvalikoimaa vedenpitävä.

Aveeno Vauva Continuous Protection

Yksi apteekin aurinkovoiteet enemmän korkealaatuinen markkinoiden; aurinkosuoja herkälle iholle aveeno Vauvan suojaaminen, on mineraali aurinkovoide, joka perustuu sinkkioksidi ja titaanidioksidi estää auringonvalon. Ja kiitos sen muoto on helppo levittää iholle lapsia.

Sunology Natural Aurinkosuojatuotteet

Luonnollinen aurinkovoidetta, kemiallinen vapaa. Sunology Natural aurinkosuoja, lapset, SPF 50, käyttää seosta, jossa oli titaanidioksidia (7,5 prosenttia) ja sinkkioksidia (10 prosenttia) ja ylläpitää turvallista iho. Laadukas voide on saatavilla matkustaa koko perheille liikkeellä.

Neutrogena Pure & Vapaa Vauva Aurinkosuojatuotteet

Se on ehkä merkittävin tuote Neutrogena; puhdas & Vapaa Vauva Aurinkosuojatuotteet, SPF 50, löytyy apteekissa yhdessä muiden tuotteita. EWG myönsi korkean arvosanan vuonna 2017, koska sen erinomaisen UVA-suojan.

Vinkkejä soveltamalla aurinkovoidetta

Nyt tiedät parhaat merkit aurinkovoiteiden vauvoille annamme lopuksi, jotkut sovellus vinkkejä:

  • Se kattaa kaikki ihon leviää kerma, erityisesti kasvojen, käsien ja jalkojen.
  • Levitä voidetta 30 minuuttia ennen lähtöä kotiin.
  • Kahden tunnin kuluttua uudelleen käyttöön kerma tekee juuri niin kuin me osoitti ensimmäisessä kohdassa.

Nyt teidän pikkuinen on valmis ensimmäiset säteet auringon.

Saatat myös olla kiinnostunut: atooppisen ihottuman lapsia: oireet, kuvia ja korjaustoimenpiteet ja eksanteema: oireet ja vaara lapsuuden roseola


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 50


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi