5 hedelmiä nuorentaa että työ


  Tiesitkö, että hedelmät auttaa nuorentaa? Useiden hyötyjä Hedelmä raportointi, perus joka terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion, Se sisältyy auttaa nuorentaa ja parantaa ihon ulkonäköä. pitoisuus antioksidantit, paras kilpenä vaikutuksia vapaiden radikaalien ja estää ennenaikaista vanhenemista, on yksi salaisuuksista näiden 5 hedelmiä, jotka voi olla huomaamatta teidän ruokavalio, jos haluat suojata ihoa. Emme voi unohtaa, että iho on suurin elin kehomme, tarpeeksi maksaa asianmukaista huomiota motiivi.

  1. Oranssi

  oranssi, jäljessä tietty väri johtaa suuren annoksen vitamiinia, C ja karotenoidipigmentti myös ruskettuu ihon luonnollisesti. Syö oranssi tai juoda lasillisen mehua paitsi lisää puolustukset se auttaa poistamaan toksiinit.

  2. Avokado

  Hedelmä tuhat toimintoja on poikkeuksellinen lähde ravinteita ihon C-vitamiini ja eteeriset öljyt. Hedelmät, kuten oman ruokavalion, välität sisällä, ja se näkyy ulospäin. sisältöä B3-vitamiini On hyvä välttää punoitusta tai ihon ärsytystä, esimerkiksi.

  3. Mango

  kahva Se on yksi terveimpiä hedelmät. Tiesitkö, että tuo yli kaksikymmentä vitamiineja ja kivennäisaineita? Näitä hankkeita ovat vitamiineja ja C, jotka auttavat hillitsemään vaikutukset vapaat radikaalit joka voi suosia ennenaikaista ihon vanhenemista.

  4. Mustikat

  Yhdessä muiden hedelmiä kuten mansikat, luumut tai karhunvatukka, Ne ovat poikkeuksellisia, välttämättömiä kehomme ja näköisiä sekä terveen ihon antioksidanttien lähde. mustikat voit ottaa aamiaista, koska ne ovat myös vähän kaloreita ja on diureetti ja puhdistavia ominaisuuksia.

  5. Banana

  Se on yksi kaikkein kulutetaan hedelmiä, varsinkin sen sisällöstä tryptofaani, välttämätön aminohappo, joka auttaa rentoutumaan ja tuntea paremmin. Banaanit ovat runsaasti kuitua, joka nopeasti sammuttaa ruokahalua ja parantaa suoliston. Mutta banaani on myös hyvä iho, sen panoksesta vitamiineja A, B ja E antioksidantti.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 + 4 =


  Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron