68, seksuaalinen ryhti vaihtoehtona 69

Kuuluisa asento 69 uhkaa uusi muunnos, joka raivoaa. Kastetut numerolla 68, voit harjoitella paljon yksinkertaisempi kuin edellä esitetyllä tavalla ja tekee saavan henkilön toiminta paljon enemmän iloa kuin klassinen ja perinteinen 69. Sitä sovelletaan sekä iloa että miesten ja naisten käytäntö on yksinkertainen ja laajalle levinnyt. yhdessä näemme kaikki yksityiskohdat tämän uuden kannan.

Mitä tarkalleen 68?

68 on kanta on tarkoitettu suun kautta sukupuoli. Mies tai nainen, joka saa iloa kumppani sijaitsee sen päällä on ylöspäin niin, että sukupuolielimet ovat jopa suuhun hänen kumppaninsa.

Samanlainen 69, alatte harjoitella cunnilingus tai itseltään vaan yksipuolisesti Se on vain yksi niistä kaksi on stimuloida erogeeninen alue toisen suusta, kun taas jälkimmäinen on omistettu vain nauttia käytäntöä.

Tosiasia odottaa vuoroasi kun annat ilo kumppani, joka on samassa tilanteessa voi olla todella jännittävä. Sen lisäksi, että jotain, joka voi suuresti lisääntyä orgasmi saavutetaan leikkaukset stimulaation aikana ennen huippunsa hetkiä.

Edut Harjoittelu 68

Suurin hyöty on raportoi 68 että nautinto on paljon suurempi kuin perinteisessä 69. Paitsi asento on mukavampaa molemmille, mutta myös joudutaan ole ajatellut miten samanaikaisesti täytä pariskunta mitä se kuljettaa seksin aikana tekee siitä paljon miellyttävämpi niille, jotka ovat edellä.

Samoin liian Se lisää intensiteetti orgasmin saavutettu, ja vähentää huomattavasti aikaväli näistä. Tämä johtuu siitä, että keskeytys stimulaation lyhytaikaisesti kannustaa jännitystä ja syvyys ilo vastaanotettu.

68 suosikit

Osalta sukupuolen hyvä ajatus pitää liekkiä hengissä, ei pelkää kokeilla uusia asioita. Ota yhteyttä kumppani, puhua hänelle, ja erityisesti ole epäröi kysyä uusia asioita tai ehdottaa fantasioita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة