Talvi Trends 2016: mini laukut [KUVAT]

Talvi Trends 2016: mini pussit. Vastustamaton ja lumoava, niin ovat mini pussien trendi mallina tällä kaudella. Kaikki nykymuotimerkeillä lisännyt malleja kokoelmiensa syksy / talvi 2016 Nämä pussit on ominaista olemalla pieni ja kompakti malleja, joissa on pitkät hihnat roikkuvat olkapään mukavasti. Ne sopivat käytettäväksi rentoa illallista tai retkelle ystävien kanssa.

On paljon ehdotuksia, joista valita, lukien laukut hauska tulosteita, värikkäiden nahka-, turkis- ja kallisarvoisia tietoja&# 8230; Mini pussit ovat yksi malleista trendi tänä talvena 2016. Poika pussit mini- ja kompakti koko. Yleensä ne käyttää lyhyitä ja pitkiä kahvat, joten voit kuljettaa olkapäälle tai käsin. Mini pussit ovat täydellinen illanviettoon, puolueen tai kun haluat kuljettaa pussiin raskaasti. Hän ajattelee mini pusseihin on pienin.

Yön tai puolue, mielenkiintoisimmat malleja viimeistelty kirkas tai metallinen nahkaa. Lanvin ehdottaa olkalaukkuja kultaa tyyliä Blugirl valitsee mini retrotyyli laukkuja, Diesel johdetaan hopean, mini laukut olkahihna ja Jimmy Choo luo mini pussien mustana tai nastat. Halpalentoyhtiöt tuotemerkkejä kuten Zara, Stradivarius, Bershka, H&Asos M tai mini pusseja ovat ehdottaneet eri tyylejä sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Rakastamme malli Zara tehty pastelli Tweed tai malli glitter tupsut. Tutustu galleria mallit mini laukkuja. Mitkä ovat suosikkejasi?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 74


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer