Tous Uusi Syksy-talvi 2015/2016 Collection [KUVAT]

Tous uusi lasku-talvi Collection 2015/2016. Katalaani yritys Tous koruja, esittelee uuden malliston syksyn / talven 2015-2016 innoittamana Miami on paljon koruja lumoava, moderni ja erittäin tyylikäs. Kerääminen pussit täynnä tyyppejä ja suuntauksia että rakastat talven kulumista ulkonäkösi. Tutustu uuden kokoelman Tous syksy / talvi 2015-2016!

Tous on johtava katalaani koruja suunnittelu koruja vuodesta 1920. Se on suosikki monia kuuluisia allekirjoituksia kuten reina Letizia tai näyttelijä Blanca Suárez. Jalokivet ovat täydellisiä täydentää kaikkia ulkoasua, päivällä ja yöllä. Tous luo myös käsilaukkuja, kelloja ja muut tarvikkeet. Uuden koruja kokoelma Tous Se koostuu sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, sormuksia&# 8230; On renkaat sekä kultaa että hopeaa jalo puolijalokivet kuten topaasi, citrine, pinkki safiiri, sininen tai Titiano tsavoriitti kiviä. On erittäin hauska renkaita lihavoitu värejä tai fluoresoivia sävyjä. Nalle pysyvät päähenkilöt monet hänen kappaletta. Big Rings Ne korostavat tällä kaudella, vaikka on tilaa vain vähäisessä määrin. Mitä rannekkeet Tous rakastamme ruostumattomasta teräksestä malli erittäin kirkas ja hauskaa hurmaa. Myös epävirallisia ranneketta valmistettu nahasta ja helmiä tai legendaarinen allekirjoitus karhu. On enemmän kehittyneempiä malleja, joissa ranneketta kullan ja värillisiä kiviä.

tous laukut Ne ovat kaikkein halutuimmista sektorin Espanjan fashionistas. Syksy / talvi 2015-2016 pyrittäessä luomaan kasseja paljon väriä, hauskaa ja tyylikäs malleja. On perusmallia nahkaa ja yksinkertaista värejä kaikenlaisia ​​näyttää. Suurimmaksi rokkareita on kirjekuorilaukku mustana nastoja piirustus karhun. Muut laukut joissa on logo yrityksen kirjaimilla tai karhu. Käy kuvagalleria nähdä kohokohtia malleja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo