Trendit syksy / talvi 2015-2016: viininpunainen laukut [KUVAT]

Trendit syksy / talvi 2015-2016: viininpunainen pussit. Viininpunainen käsilaukut ovat sydän lisävarusteen kokoelmien syksyn / talven 2015-2016. Erittäin tyylikäs ja hienostunut luomuksia, vuosi toisensa jälkeen jatkaa voittaa stylistit ja muoti faneja. Ottaen huomioon kylmimpinä kuukausina monia tuotemerkkejä ovat valinneet viininpunainen väri luoda joitakin malleja kokoelmistaan ​​käsilaukkuja. Uuteen kauteen on runsaasti pussien väri trendi muodin.

Kokoelma syksy / talvi 2015-2016 Givenchy käsilaukut on paljon viininpunainen sävyjä. Suunnittelija Riccardo Tisci ehdottaa

Kaunis malli Antigona, Nightingal käsilaukussa tai mini pussien innoittamana minimaalinen chic tatsi ja kaikki viininpunainen. Alalla päivän laukut kuuluvat pysty- ja jäsennelty ja pussit Valextra matelija Alexander McQueen. Brittiläinen yritys ehdottaa myös, muun muassa kuuluisan Heroine bag koristeet viininpunainen, kun Paula Cademartori lisää uutuuden talven pussit valkoinen pohja ja väriprofiileja. Voimme myös löytää Pitkälle jalostettuja viininpunainen käsilaukkujen kokoelma Michael Kors, satiini tai matta nahkalaukut, jota voidaan käyttää jopa salkku.

Victoria Beckham Se on jo osoittanut aikaisemmin palvomaan viininpunainen väri, joten jälleen kerran tänä vuonna kokoelmaansa syksy / talvi 2015-2016 käsilaukut lisätty matelija viininpunainen. Alalla urheilullinen chic laukkuja valloittaa näkyvästi alkaen käsilaukkuja Gucci bambu kahva. Tory Burch ajattelee mallit kullalla liupotteita, kun Balenciaga keskittyy urheiluun ja vapaa-chic enemmän muotoja. Reput viininpunainen ovat kaikkein mielenkiintoinen malleja syksy-talvi 2015-2016 Sophie Hulme ja Piero Guidi kokoelmista. Mitä mini käsilaukut ja iltalaukut ovat: Bee laukku tupsut ja viininpunainen, Burberry Prorsum vieressä Sugar Bag Lanvin laukku tai kassi monogrammed Saint Laurent, kaikki tummat sävyt viininpunainen.

Jos etsit malleja viininpunainen väri pussit edullisia hintoja et voi olla huomaamatta ehdotuksia yrityksiltä kuten Asos, Zara, Stradivarius, H&M, Bershka&# 8230; Joka päivä voit valita mallin keilailu tai laukku pimeässä viininpunainen ja rento näyttää valitsee olkalaukku mokka viininpunainen reunustama ja inspiraatiota 70 Tutustu malleja olemme valinneet meidän kuvagalleria.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 22


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة