malocclusion: tyypit ja hoito

malocclusion: tyypit ja hoito. Edessämme on hampaiden ongelma Syy on usein perinnöllinen, eli siirretään vanhemmilta lapsille, ja se on pohjimmiltaan hampaat Ne eivät ole oikeassa asennossa, estäen jotenkin luonnollista sulkeminen suun ja kielen suojelu. Mutta on muitakin syitä ja siihen vaikuttavista tekijöistä purenta ja hoitoja, joita on noudatettava korjaus ja on hyvä hampaiden terveyteen.

Malocclusion, joiden signaalit ovat yleisimpiä hampaat Vinoutuneiden, vaikeudet pureskelua tai hengitys suun kautta ilman todella lähellä lainkaan, voi olla erityyppisiä:

  • Kokoero välillä leuka ylempi ja alempi. Yleisin on, kun ylempi hampaat päällekkäin alemman kevyesti.
  • Mukaan kokoero leuan ja hampaiden se aiheuttaa hampaiden aloituskokouksesta tai on asennettu toinen toisensa yläpuolelle.

Purenta loogisesti olisi diagnosoitu hammaslääkäri. Samoin pidämme huolta kehomme ja ihomme, meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota myös hampaiden terveyttä, hoito pidemmälle ottaa valkoiset hampaat ja estää hampaiden reikiintymistä. On monia muita ongelmia, jotka voivat vaikuttaa hampaiden terveyteen ja tekevät hymy on vähemmän kaunis, ja kuten malocclusion.

Malocclusion (pure) vaikuttaa suoraan puhdistus ja hygienia meidän suu, koska se on vaikeampi puhdistaa kunnolla, mikä lisää riskiä hampaiden reikiintymistä tai muita ongelmia ientulehdus, sairaudet ikenet ja parodontiitti. Hoidossa malocclusion on periaatteessa oikea, jossa korjauslukija hammas- tai kannatin, linjaus hampaiden ja joissakin tapauksissa, poista kaikki osat, jotka vastaavat paremmin hampaat. Jos hoideta ajoissa, korjaus on yksinkertaista ja nopeaa. Vain vakavimmissa tapauksissa leikkaus leuan ja kasvojen luut sitä tarvitaan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 19


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة