Somatizar vinkkejä lopettaa tunteita

Tunteet vaikuttavat, ja paljon, terveyteen. kun henkistä terveyttä on rikki voi heijastua fyysistä terveyttä. Itse asiassa, joskus se on meidän elin, joka kertoo, että jotain on vialla henkisesti. Jatkuva päänsärky tai selkäkipu, joka ei mene pois voidaan todella kertoo meille, että me somatizing tunteet. Toisin sanoen, fyysinen ilmentymä ahdistusta.

Mitä tehdä tunteisiin?

Somatisointi, lääketieteen kannalta, on syntyminen fyysiset oireet toistuvasti ilman näkyvää syytä. emotionaalisia ongelmia, ahdistusta tai stressi Ne voivat olla takaisin, esimerkiksi oireita, kuten pahoinvointia, oksentelua, väsymystä, menetys libido, kivuliaat kuukautiset, päänsärky. Kun emotionaalisia ongelmia jatkuvat tai huonosti kanavoida oireet voivat johtaa todelliseen vammoja, kuten vatsahaavan, sydämentykytyksiä, korkea verenpaine tai hengitysvaikeuksia tietyissä tilanteissa. Mitä tehdä lopettaa somatizar tunteita?

Tunnistaa ja välttää negatiivisia tunteita

Ensimmäinen vaihe on tunnustaa negatiivisia tunteita joiden kanssa elämme joka päivä ja meillä ei pysty hallitsemaan. Tunnista ja ilmaista niitä, se on paras tapa välttää antamasta retroalimentarlas ympäri ja ympäri. Tämä yksin varastavat energiaa. Tunnistaa tunteita antaa meille mahdollisuuden etsiä vaihtoehtoista.

Vältä stressaavia tilanteita

Mahdollisuuksien on oltava välttää tilanteita, jotka aiheuttavat meille enemmän stressiä tai ainakin yrittää vastata niihin muun järjestelyn. Voimme toteuttaa tekniikoita stressin hallinta ja tarkkaavaisuus, käytännössä hengitys harjoituksia tai perustuvat muihin rutiinit päivä kuten jooga tai meditaatio harjoituksia.

Sosiaalinen elämä

Tavata ystäviä ja perheen parissa vapaa-aikana on paras tapa tyhjentää mielen ja vapaa itsesi negatiivisia tunteita. myös ylläpitää liimaus Vahvat voimme paremmin käsitellä negatiiviset vaiheet ja varsinkin, jos tarve tulla kuulluksi.

Tarkista tottumukset

Juotko liikaa kahvia?, Harjoitella vähän liikuntaa? Joskus tajuamatta sitä, ruokimme somaattisten negatiivisia tunteita, koska ei ladattu. jotkut tottumukset, koska seuraava terveellisen ruokavalion ja liikunnan, auttaa meitä tuntemaan paremmin sisälle ja sisältä. Viimeinen asia, mitä voimme tehdä on taistella ahdistusta, turhautumista tai vihaa syö kalori elintarvikkeet, jotka vain saavat meidät tuntemaan huonompi.

Vahvistaa yhteys luontoon

Mennä ulos kävelylle, käytäntö vaellus, kiipeily, pyöräily&# 8230; vahvistaa yhteys luontoon ja parantaa meidän hyvänolon tunnetta.

Saatat myös olla kiinnostunut: Vaikuttaako se meidän tunteita kuu? ja löytää mobiilisovelluksia hallita ahdistusta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 87


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer