Virtuaalinen maharengas: Onko hypnoosi laihtua?

virtuaalinen maharengas Se on viimeinen vallankumouksellinen menetelmä että saapui rapakon, lupaukset auttaa menettää ylimääräisiä kiloja ilman suuria uhrauksia. Onko se todella toimii hypnoosi laihtua? Käyttäjät sanovat kyllä.

Vaihtoehto päivärahaa täysin vallankumouksellinen ja perustuu hypnoosi. Ratkaisu laihtua ilman suuria uhrauksia ja ennen kaikkea ilman on laskemalla kaloreita koko päivän. Sitä tarjotaan joka pidetään jo vallankumouksellinen tapa menettää ylimääräistä kiloa, virtuaalinen maharengas lisäksi edellä, se ei vahingoita terveyttä ja ehkäisee pelätty jojo (Takaisin menetetyt kiloa ja vielä enemmän jättämällä laihtumiseen ruokavalio). Virtuaalinen maharengas, kehittämän menetelmän Yhdysvalloissa, on tullut maamme ja tekee sen tarkoituksena on auttaa niitä, jotka tarvitsevat laihtua molemmat asiana estetiikka kuten terveys.

Virtuaalinen maharengas esitetään vaihtoehtona ruokavalioita. Mutta miten se toimii? on 4 istuntoja, 20 minuuttia kukin, ja seuraavat 4 peruslinjaukset jonka tavoitteena on lopettaa ajatella koko ajan ruoasta: Syö kun olet nälkäinen, syödä mitä haluat, nauttia ruokaa ja lopettaa syömisen, kun ei enää nälkäinen. Teoriassa yksinkertainen mutta loogisesti toteuttaa sitä käytännössä voi olla hieman vaikeaa. Helpompi todistetaan sinulle menetelmä sisältää neuvonta, omatoimisuus materiaalit ja audios kuunnella päivittäin. Toinen istunto asetetaan läpi maharengas hypnoosi. Ei ole tyyppinen leikkaus, mutta hypnoosin avulla (on kivuton eikä siihen liity riskiä tai sivuvaikutus terveyteen), alitajunta uskot, että vatsa on mahalaukun bändi ja ikään kuin sellaisenaan (kuten jos vatsa on pienempi). siten, syö vähemmän ja kylläisyys Vieraat saapuvat ennen laihtumiseen kiloa tarvitaan olla ihannepainon.

Muista, että monta kertaa ruokaa käytetään ahdistusta, ikävystyminen tai apatia. Tällä menetelmällä, syöt nälkä, ei stressiä. Eli virtuaalisen maharengas, ja valvonta mieli, paitsi ne vähentävät kiloa mutta terveellisempiä ruokailutottumuksia hyväksytään. Koska yksi tavoitteista tahansa laihtuminen ohjelma on myös uudelleen kouluttaa tottumukset syödessään.

Menetelmä virtuaalisen maharengas on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat menettää muutaman kiloa enemmän ja niille, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia. Myös ihmisiä, jotka, vaikka laihduttaminen, ei enää pysty laihtua, tai kun ruoka tulee korvike rauhoittaa ahdistusta. Sen sijaan se ei ole suositeltavaa silloin, syömishäiriöitä (anoreksia tai bulimia), diabetes tai IBS.

Saatat myös olla kiinnostunut Miten lopettaa syömisen pakonomaisesti: avaimet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 47


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة