Hollywood kuuluisa espanjalainen ja kasvissyöjille [KUVAT]

On monia kuuluisuuksia, jotka ovat kääntyneet kasvissyönti. Useimmat ovat laulajille tai toimijoita hollywood, esimerkkejä ovat Brad Pitt, Madonna, Pamela Anderson, Justin Biener tai Anne Hathaway. Mutta täällä Espanjassa on myös meidän, se on vahvin Penélope Cruz, mutta toiset haluavat Alaska Myös he yrittävät, mutta ei aina noudata raja pöytä. Tässä meillä on syy siihen, nämä julkkikset lopettaa syömisen lihaa ja vain syö kasviksia, hedelmiä tai vihanneksia. Tai kuten tapauksessa vegaaneille, ei syödä munia.

Mikä voi olla kuuluisa ei syö lihaa tai munia joko? Vain he tietävät. Mutta on selvää, että on kasvissyöjä on muotia. Espanjassa selkein esimerkki on Penélope Cruz. Totuus on, että näkee elimistö saa meidät haluavat saada kaikki olla kasvissyöjiä. Seksikkäin nainen 2013 eivät syö lihaa ja se on buddhalainen.

Missä ovat useimmat niistä on Hollywoodissa. alkaen Yhdysvallat on mistä tällä tavalla. Monet toimijat, näyttelijöitä tai laulajia, jotka eivät syö lihaa. brad Pitt Se on vegaani, mutta hänen vaimonsa, Angelina Jolie, ei ole enää niin. &# 8220; Kävin jonkin aikaa, mutta ei saanut ravinteita sufientes&# 8221;, sanoi näyttelijä. &# 8220; että ruokavalio melkein tappoi minut&# 8221;. Chris Martin, Coldplay laulaja valittiin PETA kuumimmat tytöt kasvissyöjä 2005. Ja nyt kävelee ilmaiseksi sen jälkeen, mitä hän on jättänyt Gwyneth Paltrow 10 vuoden kuluttua. Justin Bieber, Paul MacCartney, Avril Lavigne, Kristen Stewart, Leo di Caprio, Natalie Portman tai Moby celebreties muitakin jotka eivät ole saaneet ongelmaa sanovat kasvissyöjiä.

Muun muassa ne ovat myös Pamela Anderson, Vahvat PETA aktivisti ja vegaani. Olivia Wilde, joka vastaanotti palkinnon PETA: n seksikkäin kasvissyöjä 2010.

Mikä on?

Muista, että kasvissyönti, myös joskus kutsutaan kasvissyönnin, on ruokavalio jonka periaate pidättäytyminen lihan ja kaikki elintarvikkeet, jotka on peräisin eläimestä, kuten gelatiinia tai rasvaa. kasvisruokavaliota Sitä ei voida tarkastella pelkästään ravinnon, vaan muodostaa myös asenne ja elämäntapa, koska on todennäköistä, että kasvissyöjä hylkää muita tapoja käyttää eläinten kulutustuotteiden ja / tai ihmisen hauskaa kuten voit näyttäisivät tukevan ruokansa ruokavalio ympäristönsuojelijat ja luonnontieteilijöitä syistä.Jotkut ruokavalio jopa tarkoituksena on vähentää verenpainetauti.

Ja sinä, olet valmis tulemaan kasvissyöjä?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron