Elena Anaya: unclothed tyttöystävänsä rannalla [KUVAT]

Elena Anaya: unclothed tyttöystävänsä rannalla. kuvia näyttelijä, pyytämät paparazzi jälkeen monta kertaa, vallata etusivut ja otsikoita. Paljon on spekuloitu parin Elena Anaya, joka pysyy nimettömänä, mutta nyt valokuvaajat ovat tehneet kasvoja. Kyllä, Elena Anaya tähti elokuvia kuten 'Iho jossa elän', on tyttöystävä, ja kun otetaan kuvia, pari Hän on onnellinen ja rakastunut. Kuvat on otettu aikana loma saarella Menorca.

Näyttelijä, aina hillitty ja varattu hänen yksityisyys, on pyydetty mukaan paparazzi nauttien niiden juhlapäivät sisään Menorca tyttöystävänsä, brunette josta tiedetään vähän. kuvakieli, alunperin julkaisema lehden Cuore, ovat nopeasti hypätä kaikki kannet median. Kuvien jossa voit nähdä tähti 'Iho jossa elän', muun elokuvia, unclothed ja rakastava asenne kumppanin kanssa. Alle kuvia, pari on onnellinen, tiedä, että he olivat vangiksi kamerat valokuvaajien.

Kaunis näyttelijätär on aina halunnut pitää hänet pois valonheittimet yksityiselämä, vaikka tämä ei ole estänyt jatkuva juoru onko hän jakoi elämänsä miehen tai naisen, varsinkin kun pääosassa Room in Rome. Itse asiassa tähän mennessä, ei kuvaa oli vahvistanut säilyttää yhteys, kesään asti. Näyttelijä, olettaen elin Välimeren, nauttia auringosta ja rannasta hyvässä seurassa. True harkintansa Elena Anaya ole tehnyt kommentoida kuvia julkaistu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 36


Corte de cabelo do eserto Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة