Merche, Natalia Sanchez ja muut julkkikset juhlivat Madridissa [KUVAT]

Merche, Natalia Sanchez ja muut julkkikset juhlivat Madridissa. On joitakin tapahtumia, joissa voimme löytää kuuluisa of kaikki alueet, eli onko liikemiehet, näyttelijät, laulajat, TV tähdet, jne Ja tämä on mitä tapahtui osapuoli järjestämässä tuotemerkki alkoholijuoma yhdessä yökerhoissa hetken Madridissa, jotka ovat keränneet lukuisia tuttuja kasvoja iltana juhlia ja tanssia disco musiikkia. Vuodesta laulajia kuten Merche ja näyttelijöitä kuten Natalia Sánchez he saivat nähdä siellä.

viimeinen Keskiviikko 6 helmikuu, diskossa Óscar Lozano Voi Cabaret, Se on järjestänyt osapuoli käsissä tuotemerkin alkoholijuomien ja hänen monia tuttuja kasvoja kohtausta ei halua missaa niin partier tapahtuma täyttyvät.

Läsnäolijoiden joukossa voimme korostaa läsnäolo laulaja Merche, muutama päivä sitten hän oli läsnä julkistuksen voittajat Cadena Dial Awards 2013, mukaan lukien itse oli voittajana.

Lisäksi ihmisiä musiikin maailmaan ja suorituskykyä, se tuli myös tyttöjen hetken maamme, koska ne ovat Uima-Vega Villanova, kanssa mekko kultaa, Miranda Makaroff, nude ja Brianda Fitz-James Stuart, jotka valitsivat pitkä mekko valkoinen. Kolme naista, jotka rakastavat muotia aiheutti yhdessä photocall päällään asuja.

Muut osallistujat olivat laulaja Juan Peña, Adriana Domínguez, tytär suunnittelija Adolfo Domínguez galleriassa omistaja Topacio Tuore ja Abraham García Arévalo, Gandhía kilpailija Shore, ohjelma keskeytettiin ensimmäistä kauttaan viime viikolla suuri juhla, jossa ei ole puutetta 8 päähenkilöt todellisuudesta.

Joka myös hän jäi tänään odotetusti on Óscar Lozano vastuussa seuran näyttää olevan yksi muodikasta paikoista milloin ja missä voit nähdä paljon kuuluisia tanssia ja viettää yön siellä.

On nähty, että onko laulajat, näyttelijät, ihmiset muotimaailman, televisio ... kaikki käyttävät vapaa-aikansa mennä osapuolille yöelämää ja niin viettää muutaman tunnin kuunnellen parasta musiikkia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer