Demi Moore: Sen kehityksellä kautta muodonmuutoksen [KUVAT]

Demi Moore evoluutio kautta muodonmuutoksen uransa aikana. Amerikkalainen näyttelijä Demi Moore on ollut pitkä ura täynnä onnistumisia, ja aikana hänen näyttää ja asuja ne ovat muuttuneet, kun täyttää vuosia ollut; Mikä yllättävää? että Hän on mennyt paremmin, ja tänään näyttää kuvan oman 50 vuotta näyttäviä, vaikka se on käynyt läpi vaikeita aikoja, koska niiden kolme avioerot, jotka kerran veronsa kanssa laihtuminen hämmästyttävä. Tyyli on moderni ja puhdas, ja häikäisevän kaunis vielä ennallaan, kuten näimme hänen viimeinen julkinen esiintyminen.

näyttelijä demi Moore Hän aloitti uransa maailman tulkinnan niukkojen 19 vuotta, ja nopeasti hän sai kansainvälistä mainetta ansiosta rooleistaan ​​elokuvissa kuten &8216; Ghost&8217; tai &# 8216; sopimatonta ehdotuksen&# 8217;, kiitos hänen suuri lahjakkuus yhdistettynä kauneus tavallisesta.

Alussa uransa, näyttelijä naimisissa laulaja Freddy Moore, joka erottaa vain neljä vuotta myöhemmin, ja vuonna 1987 palasi naimisiin hänen kumppaninsa ammattiaan Bruce Willis, jonka kanssa hänellä oli kolme tytärtä, Rumer, Scout ja Tallulah.

Demi Moore ja Bruce Willis erotettiin 13 vuotta myöhemmin, vuonna 2000, kun hänen avioeronsa, näyttelijä ilmestyi mahtavampi kuin koskaan yllään pitkä, pitkät mustat hiukset ja tyyli paljon hienostunut, jolla hän onnistui valloittamaan sydämeen hyvin Ashton Kutcher, jolla 2 vuoden ajalta, naimisissa vuonna 2005, ja se Hän erosi viime 2011.

Viime kuukaudet ovat olleet muutamia julkisia esiintymisiä näyttelijä, ja jotkut niistä näimme hänen kuihtuminen, koska masennus, joka kärsi infidelities parhaiten palkattu näyttelijä maailmassa, ja niiden myöhempi romanssi Mila Kunis.

Nykyään Demi Moore näyttää voittaa ylivoimaisesti kuten näimme viime näyttäviä esiintyminen AFI Night at the Movies 2013 yhteensä näyttää musta ja häikäisevä hymy, joten toivomme, että hyvin pian uudelleen työnsä valkokankaalla, ja voimme nähdä sen paljon enemmän otteeseen punaisella matolla.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo