Auriculoterapia: Missä käyttää akupunktio korvassa

Jokainen, enemmän tai vähemmän, kuullut akupunktion, mutta Mikä on auriculotherapy? Tekniikka, joka tunnetaan myös korva akupunktio, ja kuten näemme alla on mielenkiintoisia sovelluksia ja hyötyjä parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Seuraavat tiloissa akupunktio, ikivanha kiinalainen lääketiede terapia, korva akupunktio stimuloi tiettyjä huomauttaa korvassa -ruumiinosa joiden katsotaan johtuneen paljon organs- lievittää oireita erilaisista sairaudet. Akupunktion osa tätä energiaa virtaa läpi kehon, on tarpeen uudelleen, kun se on lukittu.

Korvan akupunktio, kuten lisälääkkeenä, on tekniikka johtuvan etuja lievittää vaivoja kuten stressi, levottomuus, päänsärky, iskias, noidannuoli, huimaus, unihäiriöt ja jopa, se pidetään tehokkaana laihtua, mukana on sopiva ruokavalio, ja jättää jotkin tapoja, kuten tupakointi. Yksinkertainen, turvallinen ja kivuton hoito, johon paineen tai micromasajes korvaan.

Mikä

Ei aina sijoitettava pistettä, ja itse asiassa tällä hetkellä, myös sijoitettu pieni pelletit magneettinen ruostumatonta terästä ja hypoallergenic korva. Asiantuntijoiden mukaan Korva, korva on muodoltaan käänteinen sikiö (Sen lohko pää on vatsassa ja ulkopuolella olisi selkäranka) ja sisältää kartta yli sata pistettä liittyvän ihmiskehon.

Niistä yli sata pistettä, jotka voivat stimuloida Pinna korostaa maksa kohta (Auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta), joka on munuainen (Auttaa lievittää oireita ahdistusta tai unettomuus) tai keuhko (Hyvä hengittää paremmin ja lievittää kipua). On muitakin kohtia, jotka suosivat rentoutumista ja ovat ihanteellisia alentamalla stressiä ja negatiivisia tunteita kanava, muiden etujen.

Saatat myös olla kiinnostunut: Akupunktio vähentää stressiä ja löytää hyödyt akupunktion kuumia aaltoja vaihdevuodet: hoito.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo