Kohdun Fibroid Oireet, syyt ja hoito


  kohdun kohdun, Lisäksi he kutsuivat myomas, vaikka ne ovat hyvänlaatuiset kasvaimet Ne voivat merkittävästi kasvattaa kokoa, mikä itsessään voi johtaa komplikaatioita naisille. Niistä gynecologic seurauksista läsnäolon kohdun kohdun lapsettomuus on myös, joten aina kun mahdollista, on suositeltavaa poistaa ne. hoito Se riippuu alueesta, jossa ne näkyvät, tai sen ulkopuolella kohdun seinämän, ja sen koko, mutta yleensä hoitoon liittyy leikkauksen poistettavaksi ja myöhempien lääkehoidolla varten toipumisaika.

  1. syyt

  syyt konkreettinen muodostus kohdun hyvänlaatuinen kasvain ei tunneta, vaikka teorioiden mukaan raskaampi liiallinen hormonaalista stimulaatiota, erityisesti estrogeeni, jotka koskettavat erityisesti hedelmällisessä iässä olevia naisia, joten sen suhteen mahdollisista hedelmällisyyteen ongelmia. Itse asiassa mukaan lääketieteellisiä tietoja, kohdun eivät yleensä näy ennen ikää 20, eikä ovat yleisiä vaihdevuosien jälkeen.

  2. Oireet

  kasvu fibroid tulokset erityisiä oireita kuten turvoksissa ja kivulias vatsan, selkäkipu, painonnousu, tihentynyt virtsaamistarve, vaikeuksia tulla raskaaksi, liiallinen ja kivuliaat kuukautiset läsnä hyytymiä, verenhukka jaksojen välissä ja kivulias seksi. Jos näitä oireita ilmenee, vierailu gynekologin tietyn tentti, transvaginal ultraääni.

  3. Tyyppi ja sijainti

  Kohdun fibroid on neoformation sidekudos lähellä Muscle kohtu, ja sen ulkopuolella ontelon. Intramural fibroid puhua kun se kasvaa sisälle kohtuun; fibroid subserous kun kasvatetaan ulkoseinään; submukosaaliseen fibroidinen luotaessa vääristymää kohdun onteloon; intracavitary fibroid syntyessään ja kehittää sisällä kohtu, ja kohdun ulkopuolinen voi olla näkyvissä, kun poistuva kohtuun.

  4. hoito

  Kun fibroid suurentaa paras on kirurginen poisto. Fibroid sisäiset voidaan poistaa laparoscopy yleisanestesiassa. Intracavitary fibroid kanssa hysteroscopy, pääsyn kasvaimeen videokameralla kohdunkaulan kautta. Sitten 45, jos nainen ei halua lisää lapsia, se voi suositella kohdunpoisto tai poistaminen kokonaan kohdun tai veritulpan pysäyttää verenkiertoa, joka ravitsee fibroidiin estää heitä kasvamasta. Lievittää oireita voi hallita puheluita synteettisiä hormoneja.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 + 1 =


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme