Hiustenleikkuu ja kampaus tytöille sopivimman [KUVAT]

Se voi tuntua helppo päätös, mutta ottaa sen kun asiat mutkistuvat. Mitkä ovat hiustenleikkuu ja kampaus sopii paremmin tytöille? Katsotaanpa joitakin ideat valita leikkaus, joka parhaiten edistää lapsesi.

Jos, kuten vanhempi, olet epävarma hiukset ja kaikkein mairitteleva leikata, miten olet aio olla hiuksillesi tytär. Loogisesti, kun leikkaus ja kampa tytöt on otettava huomioon niiden maut ja mieltymykset, mutta on myös oltava kärsivällisyyttä selittää, että se ei ole aina mahdollista jäljitellä leikata haluavat. Esimerkiksi kun he haluavat käyttää hiukset kuin jotkut heidän suosikki sarjakuvahahmoja.

Lyhyellä tai pitkät hiukset? Kaikki riippuu tyyppi hiukset. Useimmat äidit mukavuussyistä varmasti valita hyvän lyhyet hiukset, mutta totuus on, että se on leikkaus, joka ei sovi kaikille päätä. Jos tyttö on keski tai karkea karva, sileä tai hieman aaltoileva, kuten leikkaukset voivat todellakin olla paljon mukavampaa. Kuitenkin, jos sinulla on hiukset kihara Ei, koska se, mitä saat on, että paeta valvontaa.

Jos tyttö on hienot hiukset, lyhyt ehkä vie ole imartelevia, koska vaikutus tulee olemaan hiukset liian lähelle päätä. Elegantti leikkaus sekä äidit ja tyttäret, on kypärä tyyppi, ja voidaan tehdä tai ilman otsatukka.

Totuus on, että useimmat tytöt, jos kysyt mielipiteenne, mieluummin pitää pitkiä hiuksia lyhytaikaisen sijasta. Ennen sakset, kysy.

Tyttö leikkaa hiukset: pitkät hiukset

Jos sinulla on pitkät hiukset, kaikkein käytännöllisin ratkaisu, varsinkin mennä päivähoitoon tai kouluun, on tehdä punos melko tai poninhäntä. Toivottavasti, pitää hiukset vedetty takaisin paljon päivässä. Pitkät hiukset, yksi mairitteleva leikkaukset on kerroksia, Lisäksi saat lisää volyymia. Jos sinulla on myös pitkä tukka, se on parasta leikataan antaa itsellesi vapaa kasvot ringlets.

Tytöt Kampaukset: Vinkkejä

Mitä kampaus tytöille, vihjeitä Ne vaihtelevat tyyppi hiuksia. Jos tyttö on kaunis pitkät hiukset voivat kääntyä haarukat ja muita värikkäitä. Jos valita löysä hiukset, kiva kampaus on hieman koristele vinkkejä ripaus mahdollisimman luonnollinen. On suositeltavaa pestä hiukset joka toinen päivä, ja soveltaa kamomilla (huuhtelu) saada kirkkaammaksi.

Erikoistilaisuuksia voit valita kampaus ohut punokset päälaelle ja loput hiuksiaan. Se on mukava kampauksen voi myös liittää lisätietoja hiukset paperi kukkia. Erittäin hienot hiukset on aina vaikea kammata. Näissä tapauksissa, tarvikkeet, myssyt kirjoita tai virkattu hikinauhat erittäin tyylikäs ja omaperäinen vaikutus. Normaali hiusten, jotain niin yksinkertaista kuin letti, mukava pitää hiukset joutuu haarukat voi olla yhtä mairitteleva loppuun puolueen ilme, sopusoinnussa valitun mekko.

Tukka ovat ihanteellinen valinta punokset. Voit valita keskeinen klassikko punos tai hieman toiselle puolelle, tai jopa kaksi punokset, kun se tulee saamaan tyyli enemmän Olen hilpeä. Kaksi punokset ovat ihanteellisia pienempiä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 94


Danacol laxatif Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة ستائر المطبخ