Roman kotitekoinen puku lapsille: Miten se tehdään askel askeleelta [KUVAT]

Roman puku lapsille: Miten se tehdään. Saapumista joulun, myös saapuu juhlien kouluissa lapsia tai elävä seimet, joka on välttämätön valmistelusta puvut lapsille. pukeutua Se on jotain, he rakastavat pienokaiset, varsinkin jos puku sisältää elementtejä, kuten kruunuja, miekat, kypärät ja panssareita, joten esittää poikasi Roman pukeutua tänä vuonna. Ajatus tulossa sotilas turvallista päivän haluat ja nauttia kaksi valtavasti tehdä puku. Tässä muutamia ideat tehdä kotitekoinen puku roomalainen ja nopean tavan aineksia, jotka löytyvät helposti.

Vaikka ne pidetään "huono"Joulun kohtauksia, roomalaiset ovat olennaisia ​​jokaisen itseään kunnioittavan Bethlehem, ja kuten laitamme luvut sotilaat meidän Betlehemissä talossa, ne ovat täydellinen puvut merkkiä.

Roman puku pojille

Tässä muutamia ajatuksia siitä, miten voit kehittää roomalainen puku maksamatta korkea hinta erikoisliike. Jos esimerkiksi vuoden aikana olet tehnyt joitakin kotitekoisia puku sotilas tai jotain, voit ottaa joitakin elementtejä. Mutta, mutta voit myös saada puku helposti.

  • Perusteella naamioida on valkoinen paita joka sopii suuri, reiden puoliväliin, ja myös valkoinen tai ruskea sukkahousut.
  • Hopea tai kulta kartonki voit tehdä hameen panssari. Sinun täytyy leikata pahvia pieniksi pitkänomainen suorakulmioita terävä. Määrä näitä laatikoita riippuu lapsen vyötärön. Kun olet kaikki tehneet, liittyä niihin narulla ja liimaa ja átaselo vyötäröllä päälle paidan. Antaa enemmän realismia, voit lisätä ympyrän tack molemmissa päissä.
  • Alkuun haarniskan tarvitaan kaksi suurta pahvilaatikoihin. Löytää mitat, sinun täytyy mitata kaulasta vyötärölle ja vähentämällä jotka mittaavat kymmenen senttiä ja toinen puoli rinnan ympärys. Näillä toimenpiteillä leikata kaksi pinta ja liittyä niihin. Piirtää niitit panssari.
  • Nahkanyörillä, se annetaan noin vasikan ja sopivat hyvin jalkineiden nahka sandaalit.
  • Et voi unohtaa kerros, että voidaan tehdä millä tahansa punainen kangas olet kotona ja solmitaan kaulassaan.
  • Nyt vain lisäravinteet, kuten miekka, kypärä... ja kaikki mitä haluat lisätä lapselle.

Vuonna Galleria olet eri malleja Roman pukuja, joten voit valita mieleisesi, käyttää sitä inspiraatiota ja yhdessä lapsesi, tehdä joitakin muutoksia saada ainutlaatuinen puku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 8


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron