Kaikki makeutusaineet diabeetikoille

Jos minulla on diabetes, ¿Voin ottaa makeutusaineita?, Onko parempi valita luonnon tai keinotekoinen? Ne ovat joitakin kysymyksiä mahdollisuuksista tuoda makea yhteyttä makeutusaineita. Muista, että tapauksissa Tyypin 2 diabetes On suositeltavaa olla ottamatta karkkia ja muita sokeria sisältäviä valmisteita. Kuitenkin jotkut makeutusaineet, kun useita tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että voidaan turvallisesti sisällyttää ruokavalioon diabeetikoille. Nämä makeutusaineet ovat sekä luonnolliset että keinotekoiset, ja suositellaan, koska niiden erityisen glykeeminen indeksi.

sorbitolia

Luonnollisten makeutusaineiden diabeetikoille on sorbitolia. Vähemmän makea kuin sakkaroosi, sen ei pitäisi käyttää sitä väärin, koska se on myös monia kalorit. Tämä makeutusaine, kun se saavuttaa suolistossa ei tule fruktoosi. Sitä ei suositella väärin kulutusta, koska sen laksatiivinen vaikutus, ja se ei ole paras valinta, jos noudatat Laihtuminen koska korkea lämpöarvo.

Stevia

Stevia on makeutusaine, joka voidaan sisällyttää ruokavalioon diabeetikoille. Se on luonnossa esiintyvä aine, joka on korkea makeuttavia, jopa suurempi kuin sokeri, ja vaikuttamatta glukoosia veressä. Juuri tästä syystä on suositeltavaa diabeetikoille. Se on myös hyvä liittolainen, sen nolla kalori sisältöä ruokavaliot.

aspartaami

Niistä sallittu keinotekoisia makeutusaineita diabeetikoille on myös aspartaami, sillä ei ole vaikutusta aineenvaihdunta verensokeri. Se on synteettinen makeutusaine, jossa on makeuttavia 200 kertaa suurempi kuin sokerin. Tämä makeutusaine suositellaan myös niille, jotka noudattavat ruokavaliota laihtuminen koska niiden kalorit ovat merkityksettömiä. Älä kuitenkaan ylitä suositeltua päivittäistä annosta; erityisesti, ei enemmän kuin 40 mg / kg kehon paino. Ei pidä ottaa raskauden ja imetyksen aikana.

syklamaatti

syklamaatti Se on keinotekoinen makeutusaine, joka voidaan kuluttaa diabeetikoille. Tämä makeutusaine on 30 kertaa makeampaa kuin sokeri ja on nolla kaloria. Tästä syystä on suositeltavaa niille, jotka noudattavat ruokavaliota. On suositeltavaa, mutta ei ylitä annoksen turvallisuutta, noin 11 milligrammaa kehon painokiloa kohti vuorokaudessa. Lopuksi, kuten aspartaami, tämä makeutusaine ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

sukraloosi

Lopuksi, sukraloosi. Tämä keinotekoinen makeutusaine on saatu modifioimalla rakennetta sakkaroosia. Sitä voidaan käyttää diabeetikoille, koska se poistaa kokonaan organismi ja ei vaikuta veren sokeria.

Saatat myös olla kiinnostunut: Diabetes: kuinka löytää se? ja 5 luonnollisia makeutusaineita, että et voi olla huomaamatta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 62


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron