FAES ruokavalion: valikot Online diabeetikoille

FAES ruokavalion: Diabeetikon Valikot online-. uusi työkalu joka on avannut ovensa tämän kuun verkko ja jonka tavoitteena on auttaa lääkäri Ensihoidon hoidossa Tyypin 2 diabetes ja potilaat, jotka voivat hallita ruokinta ja kehittää, ja vihjeitä asianmukaista lääketieteellistä ja ravitsemusterapeutit, päivän menu, jotka sopivat parhaiten kehitykseen heidän sairautensa. Diabetes on ongelma terveys joka voi esiintyä missä iässä tahansa, sekä lapsille että aikuisille.

Uuden FAES ruokavalio, powered by Faes Farma, on käynnistetty jotta siitä tulisi hyödyllinen väline sekä asiantuntijat osallisena diabeteksen hoidossa (endokrinologian, ravintoterapeutin ja sairaanhoitajat) omistaa potilas (Noin 90% potilaista, joilla on tyypin 2 diabetes voi hyötyä ohjelmasta) alkaen suuntaviivat ja päivittäisen annoksen Kunkin ruokaa voit kehittää yksilöllisiä valikko, eli tarpeisiin kunkin potilaan.

Muiden Edut FAES ruokavalio (www.programadietasfaes.com), saatavilla 1. marraskuuta kuvatulla yksiköltä of Clinical Nutrition ja ravitsemusoppi yliopistollisessa sairaalassa La Paz, koordinaattori Tämän hankkeen avulla voidaan laskea kalorit riippuen liikuntaa, fysiologiset ominaisuudet Kunkin potilaan (paino, pituus, vyötärön mittaus) ja muita terveysongelmia, jotka voivat johtua verenpainetauti hyperlipemia. Tietoja jopa kolme valikot viikolla, eri vaihtoehtoja, joiden avulla potilas yhdistää ruokaa ja johtaa entistä monipuolisesta ruokavaliosta saadaan. Lisäksi valikoissa erottelee talvella ja kesällä.

Tarkasti, ruokavalio on yksi ensimmäisistä suosituksia potilaille, joilla on diabetes, vaikka monissa tapauksissa se voi kyllästy, jolloin potilas päätyy hylkäämässä sitä. Tämän välttämiseksi mitään, kuten monipuolisesta ruokavaliosta, samaan aikaan koulutus. Ohjelma on mukana julkaisu Ravitsemuksellisia hoito tyypin 2 diabeteksen perusterveydenhuollossa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi