15 terveellisiä välipaloja diabeetikoille

epäterveellisiä tapoja, mukaan lukien ruokinta, Ne ovat kaikkein määrittävät diabeteksen kehittymiseen. Sillä ruokavalio on todella suojaava kilpi, pitäisi katsoa mitä syömme, eikä vain pääaterian myös aterioiden välillä. Kun kyseessä on diabetes, on suositeltavaa syödä vähän ja usein (murto vallan 5-6 annosta päivässä, jolla on pienempi tilavuus ruokaa).

Making vain muutamia muutoksia ruokavalio voi ehkäistä glukoosi ei käsistä. Samoin on tärkeää hallita kaloreita syöt välillä tuntia, koska ylilyöntejä voi kannustaa ylipainoisia (riskitekijä puolestaan ​​diabeteksen). On parasta ottaa välipala tai välipala ja luonnollisesti vähän kaloreita (150-200 kaloria).

Silloin näemme listan erilaisista välipaloja niin et kyllästy:

 1. Kourallinen pähkinöitä: Mantelit, saksanpähkinät, sisältävät runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja myös auttaa alentamaan kolesterolia.
 2. Rulla kinkkua ja salaattia: Yksinkertainen ja vähän kaloreita. Välipala, jossa on vain 70 kaloria. Itse asiassa, kinkkua ja salaattia kaksi ihanteellisia ruokaa laihtuminen ruokavalion. Hyvä valinta kyllästyttää nälkää ja täydentää energiaa.
 3. Jogurtti vihanneksia: Sekoita rasva jogurtti tomaatit, porkkanat ja kurkut.
 4. Guacamole kasvisAvokadot tarjoavat hyvän annoksen terveellisiä rasvoja. Kokeile sekoittamalla kasviksia guacamolea kastiketta.
 5. Avokado, tomaattia: Hyödyntämällä edut avokado, voit valmistaa perunamuusi avokado ja sekoita ruokalusikallinen hienonnettua tuoretta tomaattia. Päälle asetetaan kiinteä Tosta.
 6. Vihannekset hummusta: Tällä hummus voit valmistaa kotona, paremmin valvoa reseptin ainekset. Muiden etujen lisäksi hummus tehty kikherneet, on hyvä ruoka sydämelle, ja tuo kuitua ja ravintoaineita. Kokeile varret selleri hummusta.
 7. porkkanatikkuja: Porkkana monia terveydellisiä etuja, varsinkin jos otamme sen raaka.
 8. viinirypäleetRypäleet sekä ravitsevaa ja terveellistä (sisältää runsaasti antioksidantteja) ovat resfrescantes. Kulhoon viinirypäleet (20) on 100 kaloria.
 9. Apple juustolla: Apple on runsaasti antioksidantteja vähentää diabeteksen. Se myös auttaa hallitsemaan kolesterolia ja suojata sydäntä. Se yhdistää puoli omena juustoa, joka tarjoaa proteiinia ja auttaa vakauttamaan verensokerin. Myös kalsiumia ja on myös kylläisyyttä.
 10. Parsakaali sulanut juusto: Matala-carb vaihtoehto.
 11. kovaksi keitetty muna: Ensimmäinen energian saanti, koska se tarjoaa korkealaatuista proteiinia. Se auttaa hallitsemaan verensokeria ja on vain 70 kaloria.
 12. Rasvaton jogurtti pellavansiemenet: Pellavan siemenet tai pellava, muiden etujen, auttaa hallitsemaan diabetesta. Yritä sisällyttää ne omaan ruokavalioon päivittäin, yhdistämällä niitä jogurtti (myös voit lisätä kastikkeissa).
 13. keksejäEnemmän proteiinia ja hiilihydraatteja, mukana Keksejä hieman vähärasvainen juusto.
 14. Jogurtti tuoreita mustikoita ja mantelit: Puimurit rasvaton jogurtti kourallinen mustikoita ja mantelilastuja noin 4-5.
 15. gelatiini: Osa sokeriton liivate.

Saatat myös olla kiinnostunut: Diet ehkäistä diabetesta: Vinkkejä ja Diabetes: Arvioi riski 7 kysymyksiä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 13


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo