Antibiootit ja su: terveysriskit

Korkeat lämpötilat, antibiootteja ja aurinko Se voi olla yhdistelmä osallistuu noin terveysriskit. Yhtä tärkeää kuin noudattaa hoito kunnolla (annos, kesto) on, miten tallentaa ja säilyttää lääkkeet. Aurinko altistuminen korkeille lämpötiloille ja voi muuttaa sen koostumus ja haitallinen allerginen reaktio, joka ilmenee ihon. Samoin aikana hoidon kestosta tulisi välttää altista liikaa aurinkoa. Jos tänä kesänä meidän täytyy ottaa antibiootteja, älä unohda varottava haittavaikutuksia tarpeeton.

Mahdolliset haittavaikutukset antibioottien sisältyi valoherkkyys, aiheuttama suorassa auringonvalossa. Vaikutus on estettävä erityisesti kesäkuukausina, jolloin lämpömittari nousee ja meidän iho on enemmän alttiina auringonvalolle. jotkut Vaikuttavat aineet reagoida auringonvalo, voi aiheuttaa allergisen reaktion, mutta yleensä lieviä, se voi myös olla vakavia. Antibiootit, joiden kanssa on oltava erityisen varovainen sulfonamidit, kinoliinit ja sykliinit, joiden molekyylit voivat aiheuttaa valoyliherkkyysreaktioita tai valoallergisia.

Auringonpaisteella voi vain muuttaa koostumus huumeita, mutta aiheuttaa oireita ihon ärsytystä. Se on niin sanottu lisäyksenä valoherkkyydestä ihomme. Samaan aikaan, kun lääkeaine aiheuttaa reaktion immuunijärjestelmä, jolloin urtikaria, se kutsutaan valoallergiaa. Se voi vaikuttaa eri ihoalueille, erityisesti niille, jotka ovat myös alttiina auringonvalolle (kasvot, kädet, niska). Lääkärit suosittelevat ei liikaa aurinkoa. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat allergiset, mutta yhdistelmä antibioottien ja aurinko voi myös aiheuttaa kutinaa, pahoinvointia, ripulia tai päänsärky.

Antibiootit ja su: ennaltaehkäisy

Joskus unohdamme vaikutuksia auringonvalo voi aiheuttaa antibiootteja. Se on yksi syy, miksi sinun pitäisi aina lukea esite huumeita, ja välttää itselääkintää ja välttää häiritsevät lääkärin ohjeita ottaessaan niitä (annos, kesto). Allergisia reaktioita lääkitys alttiina auringonvalolle tai korkeille lämpötiloille häviävät yleensä, kun lopetat ne. Kuitenkin välttää ongelmia, ja mitätöidä hoidon vaikutuksia, on parasta ehkäistä, pitää molempien lääkkeiden sopivassa paikassa välttäen altistumista ihomme auringolle ajaksi hoidon. Jos altistus on välttämätöntä (esimerkiksi työ), meidän pitäisi pyytää lääkäriltä mahdollisia reaktioita valoyliherkkyyttä tai valoallergia.

Muut lääkkeet, jotka voivat myös lisätä valoherkkyysreaktioiden rauhoittavien, diureetit ja tulehduskipulääkkeitä.

Lopuksi, muista, että antibiootit eivät ole syytä kaiken, jopa kaikkein kulutetaan huumeita. Ennen annettaessa näitä lääkkeitä tulisi aina neuvotella lääkärin kanssa, koska emme voi unohtaa, että kaikilla lääkkeillä on sivuvaikutuksia, eli eivät reagoi samalla tavalla kaikissa virastojen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة