Kortisoni: Kaikki haittavaikutukset

kortisoni, vaikka se on tehokas tulehduskipulääke, määrätty hoitoon erilaisten sairauksien, sinulla voi olla myös haittavaikutuksia, jotka tulisi ottaa huomioon. Katsotaanpa tarkemmin, mitä vaikutuksia kortisoni väärinkäyttävät.

Kortisoni, joukossa muita vaikutuksia, se vähentää molekyylien tuotantoa, jotka määrittävät tulehdus liittyy erilaisia ​​terveysongelmia. Mutta mitä nämä vaikutukset ovat?, Mitä voimme tehdä niiden välttämiseksi? On huomattava, että kortisoni ei ole poikkeus, vaan kaikilla lääkkeillä on sivuvaikutuksia, joten se niin tärkeää käyttää niitä, kun niitä todella tarvitaan ja aina resepti. Jos sinulla on kysyttävää, mitä yleisimmät virheet, kun lääkkeitä ovat.

Vaikutukset kortisoni vaihdellaan, erityisesti kun niitä annetaan pitkään ja suurina annoksina. Sivuvaikutuksia sisällyttää hyperglykemia, painonnousu, verenpainetauti, ulkonäkö finni, kysymykset unettomuus ja mielialan vaihtelut. Hoitolaite käyttöön perustuvat kortisonia pidetään pitkittynyt kun vähintään kerran kuukaudessa. Joka tapauksessa, vaikka kahden viikon hoidon, emme voi laiminlyödä tai unohtaa mahdollisia haittavaikutuksia kulutustaan. Therapies kestävät yleensä useita päiviä, tai antaa hätätilanteissa kuten torjua astmakohtauksia ja akuutti keuhkoputkentulehdus, ne eivät ole haitallisia. Kuitenkin tiettyjä epäilyksiä ja silti tuottaa ei ole yksimielisyyttä asiantuntijoiden keskuudessa, onko anti-inflammatoriset lääkkeet ovat haitallisia sydän.

Vaikutukset Kortisoni voi aiheuttaa haittavaikutuksia lapsilla

Kortisoni, kun niitä annetaan lapset aerosoli ei yleensä ole sivuvaikutuksia, vaikka onkin totta, että joissakin tapauksissa lapsi voi tuntea ärtyisä ja unihäiriöt. Meillä on oltava varovainen sivuvaikutuksia, kuten tapahtuu aikuisilla, kun määrätty hoito on pitkäaikainen kortisoni. Näissä tapauksissa, itse asiassa, lapsi saattaa ilmetä hidastunutta tai hirsutismi. Vaikutusten välttämiseksi kortisonia pitäisi noudattaa joitakin perussääntöjä.

Vaikutukset kortisoni: miten välttää niitä?

Vaikutukset kortisoni voidaan välttää tiettyjen sääntöjen mukaan. Ensinnäkin meidän on tehtävä selväksi, että emme saa koskaan lääkitä ja jos kyseessä on kortisoni, sinun pitäisi vain ottaa reseptillä, merkkien (kesto, annoksen&# 8230;). lääkäri Se vastaa myös määrittää minkälainen lääkitys kortisoni on sopivin ja tehokas tietyn sairauden, samalla kun he voivat tuottaa mahdollisimman vähän sivuvaikutuksia terveys. Vaikutukset loogisesti riippuu sekä hoidon kestosta kuin annokset. On suositeltavaa aina pienin annos. Ennen mitään lääkitystä, sinun täytyy lukea esite ja keskustella kysyttävää lääkärillesi tai apteekkiin.

Saatat myös olla kiinnostunut: Drugs lihotuslampailla mitä ne ovat? ja lääkkeet: mihin aikaan ottaa ne?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 89


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة