GH 16: hämmentävä karkottaa Amanda [valokuvia ja videoita]

On selvää, että tämä painos, 16., ja isoveli, Se on salaisuus ja yllätys. Mutta mitä he tekivät viime yönä Amanda Hän harjattu hämmentävää. Ja se on, että kun Malagan blondi luuli tallentaa, koska hän lähti läjitysalueen, mercedes Milá Hän tiedoksi sisälle taloon, että hän oli karkotettu. Hänen seuralaisensa voinut uskoa. Tällä tavoin Suso, Ricky ja Marina He pelastuivat. Hyvin varovainen ehdokkaat tällä viikolla: kolmikko Divas Marta, Sofia ja Raquel.

GH muokkaus salaisuuksia ja yllätyksiä viime yönä antoi kierre. Amanda ja hänen joukkuetoverinsa voinut uskoa, mitä oli tapahtumassa. Jälkeen läpi rippituolin karkottamiselle mercedes Milá Hän kertoi hänelle, ja Marina he voivat palata kotiin. Kun kaikki oli vakuuttunut siitä, että Ricky Suso tai he menisivät, blondi urheilija tiesi karkotettiin. Jopa hänen luokkatoverinsa mielestä se oli virhe. Mitä ajattelit tämän strategian osoitteen?

Nähtyään videon hänen suhteensa Marta, Amanda halusi antaa hänen versiota ja on ollut hyvin selkeä. &# 8220; Yritin tavata häntä, mutta se on osoittautumassa väärennetty. Henkilö kun fyysisiä hyökkäyksiä on, että se on itsetietoinen, Marta enää nähnyt sitä tietää se on kompleksoitunut&# 8221;.

Trio ehdolla

Ja jos viime yö oli lämmin gaalassa, hyvin varovainen uhkaava. Raquel, repescada viime viikolla, Sofia ja Marta Niistä on tullut uusi ehdokkaat viikon. Suso on ollut se, joka on onnistunut löytämään delfiinejä Aless Gibaja, kuuluisan "Hello Baby", oli piilotettu talon, antaa sille voimaa pelastuksen. Kilpailija oli voittanut useita pisteitä heidän ikäisensä ja päätti säästää, liikkuu ylös luettelo ja tulossa Marta ehdolla.

Mitä tapahtuu? Kaksintaisteluun jo toistettu viime viikkoina ja aina voittaa Sofia. Tapahtuuko nyt sama?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 76 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer