Big Brother 12 + 1: Zulema ensin karkotettu tästä asiasta [KUVAT]

Big Brother 12 + 1: Zulema ensin karkottaa. Ne ovat kolmetoista painokset tositv huippuosaamista ja vielä onnistuu yllättämään kuulijansa antaa twist väitteitään. Aikana gaala eilen he tapasivat neljä ehdokkaat kilpailijoista oli huomauttanut edellisenä päivänä, joten die valettiin David, Zulema, Mary Joy ja Ariadna. Katsojat halusivat Ensimmäinen työntää ulos Zulema, mutta talo ei pysy kaksitoista henkilöä, mutta kuten ilmoitettiin mercedes Milá, viikoittain astuisi ottelija nimeltään +1.

Olemme vasta viikon todellisuutta ja meillä on kaikki, että odotetaan isoveli, ensimmäinen ehdokkaita, ensimmäinen karkotus, ensirakkaus asioihin jne ja aikana gaala eilisiltana ohjannut mercedes Milá Me kiteytti asian kaikki muutamassa tunnissa. Koska tämä ohjelma antoi paljon, mennään osilla:

nimitykset:

  • Kilpailijaa Tässä numerossa 12 +1 Isoveli oli ehdolla edellisenä päivänä, vaikka voisimme puhua niiden joukossa, koska ne vaativat kahden kesken kertomatta heille, mitä heidän oli tehtävä. äänestäminen kalteva huone, kilpailijaa antoivat kaksi ääntä, kuten tehtiin ensimmäisen painoksiin todellisuudesta.
  • Ääntenlaskenta äänistä, ensimmäinen ehdokkaat kolmastoista painos Big Brother olivat: Mary Joy, David, Zulema ja Ariadna.

karkottaminen:

  • Sulkemisen jälkeen ensimmäisen erän ilmaista puheluita, sekä Ensin tallennettu olivat Mary Joy kuten Ariadne, joka oli hieman hämmästynyt kuullessaan, että hänen kollegansa olivat ehdolla ensimmäisellä viikolla.
  • Tuolloin mercedes Milá joukosta molemmat Zulema ilmoitti David pitäisi poistua talosta Guadalix, aiheuttaen levottomuutta ikätovereitaan ja itse.
  • Kun he pääsivät joukko Telecinco, selvittää, mitä tarjolla yksinäinen tilaa niiden yläpuolella valkokankaalla. Siellä, Mila haastatteli molemmat ottelijat jälkeen uusi kierros vaatii karkottaa toinen, yleisö halusi karkotettiin ensimmäinen painos 12 + 1 isoveli Zulema ulos.
  • 27 kilpailija joka asuu Barcelonassa eivät yhdistyä yleisönsä hänen zen hengen ja ajat meditaatio. Lisäksi hän oli tunnustanut eivät tunteneet mukava talon ja oli jopa törmäys joukkuetoverinsa Pepe.
  • Kyllä, kun minulla oli muutaman sanan, joka oli ollut yksi hänen kannattajansa sisälle taloon ja oli valittu loppuun asti hänen vieressään, David, jossa todettiin, että manipuloija ja saada kaikki hänen lähellään.

Kilpailija 12 + 1:

  • Vaikka talossa Guadalix de la Sierra osallistuimme ensimmäistä kyyneleitä ehdokkaita, on joukko Telecinco tiesimme Kolme uutta ehdokasta olla kilpailijaa Big Brother.
  • Mercedes Milá antoi heille ohjeita saat tämän himoitun neliön James, Veronica ja Thaisí. Heillä oli saada päästä taloon Guadalix ilman rahaa tai taksilla. Joten lopuksi hän voittaa kilpailu alkoi tädyke jälkeen vielä kilpailun. Voittaja on se tullut kunnossa todellisuudessa kilpailija, se on Bilbao, on 26 vuosi vanha, on tarjoilija ja erotetaan.

Tämä ja paljon muuta lausui toisen gaalassa Big Brother 12 + 1 jossa tapasimme ensimmäisen karkottaa ehdokkaat, jotka ovat varmasti tuo cola etenkin niiden joukossa, jotka olivat Fray ja myös ensimmäinen kilpailija +1.

päälle Hinnoittelu eBayssa opittiin, että voittaja oli tullut tarjouksen noin 60000 euroa, joten en usko että on köyhä ihminen rahaa juuri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة