Carolina Herrera kevät-kesä mallisto 2016 [Kuvat]

Carolina Herrera kevät-kesä mallisto 2016 Carolina Herrera yritys esittelee uuden malliston kevät / kesä 2016 on elegantti, hienostunut, raikas ja iloinen vaatteet. Brändi vedonlyönti klassinen ja ajaton kappaletta kuten valkoinen paita. Puolue ulkonäkö muita vetoja Carolina Herrera. Tutustu meihin uuden kokoelman Carolina Herrera kevät / kesä 2016!

Carolina Herrera on vakaasti sitoutunut luomaan kokoelma täynnä glamouria hienostunut kappaletta, tyylikäs ja täynnä elämää. Värit on selkeä rooli ehdotukset kevät / kesä 2016 brändin. keltainen näemme Maxi pitkä takki mekko tai hame tilavuus kukka tulostaa keltainen ja valkoinen, joka yhdistetään sileä valkoinen paita. Olemme myös esittää boho tyylikäs mekko kukkia keltainen ja valkoinen. Keltainen sekoitetaan tummansininen mekkoja ja sopii kaksiosaiset kukkapainatus. Vaaleankeltainen sahan asettaa ylä- ja suorat housut tai mekko tyyli nainen Brocade kangasta backless.

punainen Me näemme tämän pitkän mekon pitsi leningit tai kaksi suurta pakkaus hame pitkä lento. Jos etsit vaate &# 8220; helpompaa&# 8221;, palvelee myös punainen pitsi lyhyt mekko tai hameet midi lentävät lady kukka kuvio punaisella ja valkoisella. Kukkia tulosteita Se on vahvasti läsnä uudessa kokoelman Carolina Herrera. Vuodesta mekot ja yhtyeitä kukkia mustavalkoinen kudottu tafti malleja enemmän värit. Emme voi unohtaa kahta väriä malleja musta ja valkoinen. Siellä roikkuva housut yhdistettynä topit, puserot, tai takit. Ei rakkaus caftans mustavalkoisena, erittäin tyylikäs kesällä. He etsivät erittäin hienostuneen ilmeen sinua et voi olla huomaamatta kahta vastustamaton ulkonäkö Palazzo housut musta yhdisti paita pitsiä ja valkoinen merenneito tyyli hame musta valkoinen pusero.

Joka päivä, Carolina Herrera ehdottaa myös tyylikkäitä vaatteita ajattoman suoriksi, löysä ja kevyt etninen touchista tai sarjaa housut ja mekkoja kuviollinen pusero. Mennä töihin, sitoutuminen brändin housut yhdisti liivi neulottu tulostaa kuvia. Pilkkuja ja raitoja ja merimies laittaa kansanperinne ilmaa keräämiseen, mutta aina äärimmäisen hienostuneisuutta. Toisaalta meillä on enemmän klassista vaatteita raaka sävyjä yhdistettynä nahkatarvikkeita ruskean sävyjä. Tutustu kuvagalleria nähdä kaikki näyttää Carolina Herrera kevät / kesä 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 32


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة