Prolaktiini Korkea: Mitä oireita?

Prolaktiini Korkea: Mitä oireita? prolaktiini Se on hormoni, erittyy aivolisäkkeestä, erityisesti sen etuosa, adeno-aivolisäke. Ensisijainen tehtävä prolaktiini on edistää maidontuotannon maitorauhasiin Lisäksi syntetisoimiseksi progesteroni. Kohonneita tämä hormoni on sairaus nimeltä hyperprolaktinemia jotka voivat aiheuttaa tukkeutumisen hormoni vastuussa ovulaation ja laski progesteroni erottelun, niin voi olla syynä hedelmättömyys nainen tai keskenmenoon.

Kohonneita tämän hormonin voi johtua monista syistä, joista kuuluu raskaus, liiallinen liikunta, imetys, unenpuute tai tiettyjen lääkkeiden.

Oireita hyperprolaktinemia

Seuraukset voivat olla tärkeää tietää hyperprolaktinemiaan tehdä oireita nähdä erikoislääkärin mahdollisimman pian. Kohonneet prolaktiinitasoihin voi olla syynä näihin ongelmiin.

  • kuukautiskierron häiriöt kuten kuukautisia ja hiperpolimenorrea, se eli ilman kuukautisten yli 90 päivä tai kuukautisia verenvuotoa vastaavasti.
  • onovulatorios sykliä, eli kiimakiertojen jossa ovulaatiota ei tapahdu.
  • Se on myös tekemistä ongelmia, kuten päänsärkyä, hyvin vaikea päänsärky. Nämä päänsärkyä olisi ominaista lävistyksiä kipu edestä tyyppi ja keskittyy erityisesti pohjaan silmissä.
  • Libidon heikkeneminen ja kivulias yhdyntä.
  • Eritys rintamaidon kun se ei ole imetyksen aikana sairaus nimeltä galactorrea.
  • hirsutismi. Kun hyperprolaktinemia liittyy munasarjojen monirakkulatauti oire, joka koostuu hiusten kasvua Miehille naisilla näyttää.
  • aikana imetys on normaalia, että on olemassa suurempi taso tämän hormonin veressä, joka toimii luonnollisena ehkäisymenetelmää koko ajalta, jolloin lapsi ottaa rinnasta.

Jos sinulla on jokin edellä mainituista oireista, se on parasta kääntyä asiantuntijan joten voit verikokeeseen kolmannen ja viidennen päivän kuukautiskiertoa, joka on, miten määrittää diagnoosin.

Hoito riippuu monista tekijöistä, joiden joukossa ovat alkuperä kohonneet prolaktiini veressä, ja joka on määrä saavuttaa, mikä voi olla käsitys tai ehkäisyä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 46


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة