Pakko entinen poikaystävä: Mitä jos ex häiritsee minua

teidän entinen poikaystävä on pakkomielteinen ja eivät hyväksy tauolle Se on hyvin epämukavaa, mutta melko yleisiä. Lisäksi tässä se voi olla iso ongelma Jos sinulla on uusi kumppani. On olemassa useita vihjeitä, jotka voivat auttaa jos niitä ei ratkaista hallita parhaalla mahdollisella tavalla tällaisessa tilanteessa sinulla ei ole ongelmia nykyisen kumppanin tai voit antaa hänelle tietää, että tämä pakkomielle on loputtava. Löydämme parhaat neuvot hallintaan tilanteeseen, jossa on pakko ex-poikaystävä.

Mistä tiedän, onko entinen poikaystävä on pakkomielteinen ja kiusaa?

On normaalia jättää pitkä suhde, on olemassa asioita, yhdyn ja että ehkä puhua, varsinkin jos on asunut yhdessä tai tilien tai eläimillä on yhteistä. Mutta yksi asia on kohteliaisuus ja puhua asioista tarpeellista ja aivan toinen ex kieltäytyy hyväksymästä todellisuutta eikä kääntää sivua.

 • Yritä tutkia suhteita: Jos ex on pakkomielle yrität tutkia vakoilla suhteita ja sosiaalisia verkostoja jatkuvasti. Tällöin on parempi poistaa se ja estää sen.
 • rinnakkaista todellisuutta: Kun häirintä ja pakkomielle tulevat äärirajoille, ex voi tehdä asioita, kuten kirja matka- tai pay huone hotelli päästä sitoutuminen mennä ja yrittää palauttaa. Älä tee missään olosuhteissa.
 • Perusteeton mustasukkaisuus: Toinen keskeinen, että tehtaalla on pakkomielle sinun on yrittää antaa mustasukkaisuus vain joku tyttö ympäristö. Jos näin on, eivät kiinnitä huomiota.
 • Miten käsitellä Stalker poikaystävä?

  Tärkeintä on, että Älä kiinnitä huomiota, tällaiset ihmiset syö huomaavainen tallettaa niitä. Jos näet yrittää ottaa sinuun yhteyttä pakonomaisesti, eivät vastaa viesteihin tai puhelut. Jos kuitenkin yrittää löytää perheen tai tehdä joitakin emotionaalista kiristystä eläimelle yhteisiä tai ystäviä, eivät anna periksi Sellaisiin käsittelyihin ja jos yrität asettua sitoutuminen mennä hänen kanssaan illalla minkäänlaisia ​​koskaan tee. Vaikka sinulla on kumppani ja haluat pitää ystävyyttä, Et saa pudota tällaisten pelien koska jos todella, arvostan sitä Teet enemmän vahinkoa tällä tavalla. Parasta on saavuttaa unohda sinua ja siirtyä mielellään jonkun toisen kanssa.

  Selvittää asioita

  Tärkeintä tässä tyyppinen suhde on usein opittava sanomaan ei ja selvittää asioita. usein pelossa vahingoittaa tunteita ihmisiä, jotka arvostavat juuri tekee niistä enemmän haittaa että ruokkia illuusion ja toiveistaan. jos sinun täytyy olla kova kanssa ex poikaystävä niin ymmärrät, että valmiin, älä epäröi, se on paras valinta.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 2 = 8


  Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة