Viestinnän puute kumppaneiden

viestinnän puute kumppaneiden Se on yksi niistä ongelmia Yleisin. Kun puhut, ja toteaa, että et ymmärrä, puhut vain keskustella tai vain kerran sinulla on jäljellä kertoa asioita, on selvää, että jotain on vialla omassa yhteys. Muina aikoina stressi sanomalehti, työ, rutiini&# 8230; Se tekee lopettaa huolehtiminen pari ja keskittyä muihin näkökohtiin, kunnes eräänä päivänä huomaat, että et enää tiedä, mitä tekee ja mitä tapahtuu henkilö jaat elämää.

puute viestintä että pari Se voi olla eri muotoja tai eri syistä johtuen, mutta kaikissa tapauksissa, jos haluat voittaa kriisi sinun täytyy laittaa teidän toipua olennainen osa teidän suhde: viestintä.

Säilyttää yhteys on tärkeää olla hyvä ja joustava tiedonvälitys. Kun parit lopeta kommunikoida, ne lakkaavat tietää ja ymmärtää, avaamalla ero kahden joka vähitellen suurenee joka kerta. joskus tämä viestinnän puute se voi olla keskustelut joille niitä ei ole ratkaistu kunnolla tai monissa tapauksissa sijasta väittäen vaikenee.

avain joten ei hyvä viestintä pari ovat:

  • Dialogia ongelmista yrittää ymmärtää ja asettua toisen osapuolen.
  • Selvää, että puhuminen monet väärinkäsitykset vältetään.
  • Se on niin tärkeää puheenvuoroa kuuntelee kumppanisi ja huolehtimiseen asioita.
  • Saa puolustava ja puhua enemmän tyyneys välttäen mahdollista huuto. hyväksikäyttö ja huono eleet Ne eivät johda mihinkään, ja voi vain pahentua suhdetta. Tiedämme, että samaan aikaan keskustelun descontrolarnos ja voimme tehdä ja sanoa asioita, jotka myöhemmin katua, joten on tärkeää, että myrskyn jälkeen tulee tyyni&# 8230; ja kysyt anteeksianto kumppani ilmentäviä miltä sinusta tuntuu.
  • Ja lopuksi, muista, että kumppani ei voi lukea ajatuksesi, niin miksi olet vihainen tai on tehnyt sinulle väärin ja älä anna hänen puhua enää, sillä vaikka luulet niin on mahdollista, että hänellä ei ole mitään käsitystä, mitä sinulle tapahtuu.

Kuinka paljon tiedät kumppani? [TEST]

Kysymys 1 10

Tiedätkö lemmikkisi nimi poika, kun hän oli pieni?

Kyllä, se on ollut enemmän kuin yksi

Kyllä, mutta en tiedä, jos sinulla on ollut enemmän kuin yksi

En edes tiedä, jos olet joskus ollut lemmikki


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 41 =


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico