MaryPaz kevät / kesä mallisto 2015 [Kuvat]

MaryPaz Kevät / Kesä 2015. MaryPaz on yksi tunnetuimmista jalkinemerkkiä maamme ansiosta mannekiinit yli kohtuulliseen hintaan. Jos etsit hyvä, mukava ja halpa kengät, MaryPaz on ihmettelemään. Kevät / kesä 2015 trendi kengät täynnä väriä, pastellivärit, klassinen malleja, vapaa-ajan kenkiä ja pukeutuminen sandaalit. Tutustu meihin uuden kokoelman kevät / kesä MaryPaz!

MaryPaz kokoelmia yleensä useita rivejä, kuten näette heidän verkkokaupasta. Muodikkaat linja ja nainen, plus kokoelma laukkuja ja kenkiä houkutteleva mies. Lähestyessään aika BBC (häät, ristiäiset ja yhteisöt), aloitimme keräämisen enemmän muotitietoinen kengät.

Saat muotitietoinen näyttää tai osapuolelle meillä on useita erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja MaryPaz. Voimme dekantoidaan kallistuneena sandaalit, peep-varpaat, kantapäät ja korkokengät salongit. Sandaletit tulevat nauhat malleja sekä hieno ja karkea, ja musta. Sandaalit musta ovat välttämättömiä meidän keväällä kenkä, koska ne yhdistävät kaiken. Jos haluat sandaalit perusvärejä, mutta kevyempiä sävyjä, valitaanko nude tai vaaleanpunaisia. Mitä väri sandaalit malleissa on Klein blue tai punainen. Jos haluat enemmän suuntaus äveriäs sandaali valitsee abotinados malleja tai irto-ohjaimen tyyppi, He ottavat paljon. Sandaalit strassikivillä tai metalliväriä myös mennä täydellinen osapuolen muotoilu. Trendikäs sandaalit verkossa ovat moderneja peep toe alustan korkokengät tyyli ja karkeampaa ja sandaalit nainen sarja tarjoaa enemmän tyylikäs ja ajaton korkokengät tai midi. Nainen linjalla olemme sandaalit metallivärit kanssa alustan ja dual rakenne, midi-kallistuneena sandaalit ja hopea mallit rajat nauhat.

PEEP-varpaat, valikoima juhlakengät, joka ei koskaan vanhene, tulevat ajattomia malleja alustan ja sileä, yhdistettynä yksityiskohdat solmua, virkkaa tai värilliset nastat. Salon kengät ja korkokengät MaryPaz tulevat eri värejä, eläinten tulostaa, jossa nauhat tai rannerengas.

vapaa-ajan kenkiä

Estilismos jokapäiväiseen tai vapaa-ajan meillä on monia vaihtoehtoja, vaihtelevat tanssijat kautta tasainen sandaalit tai espadrillokset. Kevät-kesä 2015 tasainen sandaalit ovat kuluneet hihnat, roomalaisia ​​tai T-Bar perus- tai metallisia värejä. Joissakin malleissa on koruja trendi ja Roman sandaalit. Alpargatas tasainen pohjainen juutti ovat kokonaisuutena oltava valittava malleja värillä tai eläinten tulostaa. Myös uudet ovat Bio sandaalit, erittäin mukava ja trendikäs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 53


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer