Lannoitteita kasveille: pitää ne ruokitaan

Lannoitteita kasveille: pitää ne ruokitaan. Kasvit, kuinka vähän tapauksessa teemme suurimman osan aikaa ja mitä mukavaa oleskelua kodissamme tai meidän parveke kun lähdet kukkia. jotkut varovainen niiden kanssa ja, karsia niitä satunnaisesti, kastella niitä kun vesi niitä tarvitaan, kun vaihdat eri ympäristöihin mukaan lämpötilat tai jos aurinko pääsee suoraan vai ei, ovat pieniä asioita sinun täytyy tehdä saadakseen että kasvi versoa ja jättää niitä ihania kukkia, jotka molemmat hyväksi missä päin missä sanoa. Tässä tapauksessa haluamme laskea erityyppisiä lannoitteita niin että voi olla mahdollisuus valita se, joka parhaiten sopii meidän tyyppinen kasvi.

kasveja kuten elollisen ne tarvitsevat perushoidon kasvaa vahva ja terve. Joillekin ihmisille on todellinen ponnistus omistautumista ottaa kasvi kuitenkin aika kuluu meidät heistä huolehtimaan on korkeintaan 10 minuuttia viikossa.

Lähes koko viikon tarvitsee vain katsoa kahden tai kolme kertaa niin paljon me heittää vettä siten, että ne eivät ole kuivaan maahan ja sijoittaa ne aivan talon antaa heille tarvittavat valoa ja ovat tällä sopiva lämpötila.

Jos me huolehdimme kasveja hieman hemmottelua, nämä kukoistaa ja kasvaa terveitä tuottavat kodissamme ylimääräisen lämpöä. Sinun tarvitsee vain kastella niitä satunnaisesti, karsia ne tarvittaessa ja oikealla tavalla ja antaa tarvittavat alustan ruokaa.

Mitä lannoitteiden ja lannoitteiden suositellaan?

Niistä lannoitteita voimme löytää ja kahdenlaisia: Luonnonmukaiset lannoitteet ja kemiallisia lannoitteita.

  • Luonnonmukaiset lannoitteet kuten lannoitteet, kompostin ja muiden orgaanisten lannoitteiden.

lanta ja komposti materiaalit saadaan eläinten ulosteet ensimmäisessä tapauksessa ja kasviperäiset jätteet puutarha ja ruokaa toisella.

Tapauksessa muiden orgaanisten lannoitteiden voisi olla turve, jossa se on perusta valmistamiseksi moniin substraatteihin ja muut, jotka voivat olla korjuutähteiden ja olki, vihreä lanta, eläinten luista murskattu, jne.

  • kemiallisia lannoitteita.

Tässä se on, jos löydämme entistä monipuolisempia: Perinteiset kivennäislannoitteet, hitaan vapautumisen kestävät pidempään mutta ovat myös kalliimpia, nestemäiset lannoitteet ovat mitä käytämme kaada huonekasveja ja puute korjaajat, jotka nimensä mukaisesti ilmoittanut antaa niille kasviravinteiden puuttuu.

Mitä eroa Lannoitetyyppi ja lannoitteiden?

Orgaaniset lannoitteet ovat parempia maaperän muodostamaan humusta. Lisäksi se toimittaa paljon ravinteita kasvin vaikka se hitaammin lannoitteita tavalla.

Toisaalta, kemialliset lannoitteet tai lannoitteita ei aiheudu maanparannus kasvi, vaikka osuus näiden ravintoaineiden varten tarvittavat tiedot annetaan niille suoremmin ja siksi nopeammin.

Mitkä ovat suositellaan huonekasvit?

Ihanteellisesti käyttää niitä sisältävien lannoitteiden yhden suuri määrä kaliumia, fosforia ja typpeä, koska ne ovat elementtejä kaikkein puuttuu kasveista.

Jos haluamme parantaa substraatti maan ja sen ravinteiden, coment epäröimättä Luonnonmukaiset lannoitteet, vaan päinvastoin haluamme on, että kasvit ovat ravinteita mahdollisimman pian, sitten valita mitä voisi olla nopein tapa: lannoitteet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 45


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة