Mango: Kokoelma kengät Kevät Kesä 2017 [Kuvat]

Kengät ovat välttämätön kaikille katsomaan. Jokaisella kaudella on kengät, jotka ovat todennäköisempiä kuin toiset. Pukea jalat tyylillä kevään / kesän 2017 lyödä vetoa uusi kokoelma jalkineiden Mango. Se on kokoelma täynnä erittäin muoti ja naisen malleja. On kenkiä kaikissa tilanteissa, tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tutustu meihin kokoelma Mango kengät kevät / kesä 2017.

ja tasainen korkokenkiä Mango

Sandaalit ovat klassisia kesän jalkineet. Mango ehdottaa tasainen sandaalit ja korkokengät Ihanteellinen vastaamaan mitään ulkoasua trendi. Tasainen sandaalit ovat aina mukavin ja se sopii erinomaisesti rento ja epämuodollinen asuja, mutta voi myös palvella sinua toimistokäyttöön ilmeen. Alkajaisiksi olet tasainen sandaalit hihnoilla sametti punainen, sametti voidaan suorittaa myös kesällä tai keväällä. Toinen vaihtoehto, että me rakastamme ovat litteitä sandaalit leveä kaistale koristeltu värillinen huiskat. Sandaalit tupsuja eikä tupsut jatkaa trendi tänä keväänä / kesänä 2017. Sinulla on myös hyvin samankaltainen malli, mutta 3D applique kukkia. Roman sandaalit tai vyöt ovat myös läsnä kokoelmassa. Tämäntyyppinen sandaalit ovat hienoja, jos sinulla on pitkät jalat.

Niille, jotka eivät vielä uskalla sandaaleissa, siellä enemmän suljettu tai puolittain kengät. Mango ehdottaa alileikkauksia muulit metallisessa äänet tai perus ihon sävyt. Jos haluat käyttää tasainen kenkä kierre haluaa alittaa kenkä mustaa nahkaa hapsut ja tupsut edessä. Toinen vaihtoehto on hyvin omaperäinen tyyli kengät tossut mokka nahka ruskea stanssatut suunnitteluun. Uudempi voi valita syventämällä nude väri jalkineet punottu suunnittelu. Uusi mallisto ole pulaa kesäsandaalit ja ballerinat hihnoilla.

Kengät Mango

Mitä kannoilla allekirjoittamalla useita houkuttelevia malleja. Classic korkokengät Ne ovat katkottua joka voi olla huomaamatta kaapissa. Mango ehdottamat yksivärisiä tai eläinten tulostaa. Jos haluat saada enemmän modernia kenkä kantapää sijaan, sinun täytyy valita luokkahuoneissa kallistuneena midi ja valkoinen. Valkoiset kengät ovat yleinen suuntaus tällä kaudella.

Meidän galleria näet parhaita malleja kenkiä Mango kokoelma kevät / kesä 2017. Saatat myös olla kiinnostunut: pastelli kengät: Paras malleja suuntaus tai mukavat kengät mennä toimistoon keväällä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 44


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة