Joulupukki piirustusten tulostuksen ja väriä

Haluatko idea miehittää pieni talo kylmä iltaisin? Joulupukki piirustusten tulostuksen ja väriä, idea mennä lisäksi antaa joulun touch kotiin ja pieniin tiloihin. Tässä on valinta hauska sarjakuva Joulupukki vain ladata ja tulostaa. Ja valmis antamaan ripaus väriä.

Kanssa läheisyys lomien ja lopun kotimme ja ympäristömme alkavat täyttää yksityiskohtia, esineitä ja joulun merkit. Ja niiden joukossa, ystävällinen ja iloinen joulupukki, joka on jo odottamassa kirjaimet pienimmän talon valmistellaan lahjat jättää puun alla. Joulupukki on myös päähenkilö hauskoja piirustuksia väritys nuoremmille vieraille. maali ja värjäämään kuvia on yksi toiminta viihdyttävä, samaan aikaan luova ja kekseliäs. He voivat värittää näitä kauniita piirustuksia ja sijoittaa ne huoneeseen tai pikemminkin käyttää niitä mukana joululahjoja ja jopa ripustaa joulukuuseen.

Olemme valinneet erilaisia ​​piirustuksia lapsille valita mieleisesi. Lisäksi sinun täytyy valita värit käyttää, unohtamatta perinteinen punainen Santa puku, vaikka nuoret taiteilijat ovat niitä, jotka päättävät lopputulokseen. Kun valinnut kuvakieli, Se on yhtä helppoa kuin lataat suoraan tietokoneeseen ja tulostaa ne koosta riippumatta haluat (riippuen tulostimesta). Piirustukset, kuten edellä, he viettävät hauska ilta, varsinkin nyt, mennä ulos enemmän mutkistaa alhaisissa lämpötiloissa. Kun maalattu kuvia, voit ehdottaa tehdä hauskoja joulukortteja tai sijoittaa ne tilaa talon he haluavat olla antaa joulun ympäristössä. He voivat myös kirjoittaa ja väritys oman kirjeen Magi.

On monia ideat väriaineiden ja tulostus voimme tarjota lapsille hauskan iltapäivän maalauksia. Kuitenkin Pepa Pigg -From piirretyt hahmot Disney-nyt luopua johtoasema joulun merkkejä kuten joulupukki aina iloinen.

Yksi vaihtoehto on värittää piirrokset suoraan värillinen maalit (vaha, värikynät ...), mutta voimme myös käyttää tempera tai vesivärit. Lapset rakastavat tätä vaihtoehtoa, varsinkin kun saalis siveltimiä jotain likaiset kädet ja aina mielestään on hyvin mielenkiintoinen. Hauska toimintaa käsitöitä päähenkilöt. Ja loppuun päivä, älä unohda on aika alkaa miettiä lahjoja, että tänä vuonna pyydämme jouluksi. Joulupukki on valmis ladata kelkka ja, joiden avulla tonttujen ja porojen, tavoittaa koteihin kaikista lapsista.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =