Kinesio Taping: Mitä ne ovat ja kun niitä käytetään?

Kinesio Taping on annettu nimi siteet tai värilliset nauhat. Mitä ne ovat?, Kun käytät?, Ne toimivat? Nämä ovat joitakin yleisimpiä kysymyksiä on tekniikka joka on viime vuosina ne ovat liittyneet paitsi huippu-urheilijoita. Muiden vaikutusten ohella nämä utelias värilliset nauhat parantaa verenkierto, vähentää tulehdus ja lievittää väri. Toteamme jos haluat urheilua ja on ollut joitakin vammoja ongelmia.

Urheilijat olivat ensimmäiset näyttää niitä pois, mutta voit nähdä kaikki kuntosaleja. Vähän outoja värillisiä nauhat sijoitettu strategisesti tietyille alueille ruumis. Mitä ne ovat? He kutsuivat Kinesio teippaus tai Medical teippaus ja niistä on tullut uusi tekniikka vähentää oireita kipu ja tulehdusta aiheuttavat tietyt vammoja ja parantaa verenkiertoa. Ovat joustositeet, puuvilla, hypoallergenic liima, vaikka paljon enemmän esteettinen, ja lisäksi se auttaa parantamaan vahinko parantaa lihaskuntoa ja helpottaa lymfahierontaa. Ollakseen tehokas sinun pitäisi yhdistää ne hoitoa fysioterapia.

Siteet tai värilliset nauhat kohdistavat pitoa iho, hallinnassa lisätä tilaa sen ja lihasten vähentää tulehdusta. Ne auttavat hallitsemaan kipua ja lisätä tai vähentää Jänteys riippuen kaistaleet kiinnitetään. Ei, jos ne ovat haavoja, verisuonitukos, sydämen ja munuaisten ongelmia tai karsinoomia.

Sininen, punainen, keltainen tai fuksia ovat yleisimpiä värejä Kinesio teippaus. Vaikka viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että värien käyttö on riippumaton, on varmaa, että blues käytetään ensisijaisesti tulehdusleesiot ja nivelsiteet, ja punainen ja fuksia rentoutua lihaksia.

Käytettynä?

Niitä käytetään pääasiassa selkäkipu tai yhteisiä ja viemäriin. Siten, esimerkiksi, jos murtuu, voidaan soveltaa valua hematooma ne yleensä jättää.

Niille, jotka urheilemaan niin hyödyllisiä kuin ne voivat olla hyvä liittolainen toipua vammoja (kontraktuurien, jännetulehdus ...). Kuinka kauan teillä on pukea nauhat? Neuvot, kahden ja kolme päivää. Miten ne sijoitetaan (muodossa X, Y tai alue) riippuu vaurion ja lihasten vaurioitunut alue. Ennen kuin laitat nauhat on kuultava ammattimaisesti (urheilu fysioterapeutti) sekä arvioimaan vahinkoa ja oikea sijoittaminen Kinesio teippaus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 65


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة