Cibeles Madrid Fashion Week 2011: Hannibal Laguna [KUVAT]

Cibeles Madrid Fashion Week 2011: Hannibal Laguna. Toisena päivänä paraatit Hall 14 IFEMA, kiitotien täytti keväällä Hannibal Laguna nainen, joka pukeutunut kukka. Tylli, päällekkäisiä kankaat, leikkaukset simuloidaan terälehtiä, teki mallit näyttävät aito kimput soitimella alas catwalk täynnä väriä. Väripalettia koreja punaisten ja ruusut, nude väri tummuu ja musta häviää ensimmäisen luomuksia Venezuelan suunnittelija. Kanssa clubbers äänet 70s, hän näytti meille kokoelmaansa Flower Rock.

Muotiviikoilla jatkuu taukoamatta osoittaa ehdotuksia Kevät / Kesä 2012. Klo 19:30 pm, huoneessa Cibeles paraatissa goers Hannibal Laguna, joista laulaja löytyi Chenoa ja juontaja ja kirjailija Boris Izaguirre, he tulivat puutarha täynnä kukkia naisena.

Muotisuunnittelija on luonut tyylikäs, aistillinen linja ja ylistää naaras rintakuva merkitty waists harhaa leikkauksia. The Flower Rock kokoelma koostuu lyhyistä sifonki mekkoja, jotka ovat täynnä tilavuuden Kerrokset ja tylli, ja muut verhot epäsymmetrisiä leikkauksia. Pitkällä mekot, joissakin jono ja olkaimeton, Siinä korostetaan herkku kankaiden osuvan valon maahan, mutta se esittää kengät pinup selkeästi nyökkäys 80.

Kokoelma jossa Venezuelan suunnittelija on työskennellyt kovasti kudosten korostamalla Mikado kolminkertainen ja pellava hopealankaa mikä tekee näköinen mekkoja näköaisti on, että näyttävät Corolla kukkia. Hieno sideharso ja tylli saksilla leikkaa matkia terälehtiä ja lehtiä kukkia. Tuore ja naisellinen mekot kalvoja pelejä lisääkin naisellinen aistillisuus.

Muotisuunnittelija on asettanut hänen mielikuvituksensa selkään ja olkapäät leningit hameet syrjään. Hyvin waists tekee naisen näyttämään todellista kukkakimpun, joka varmasti ottaa esimerkiksi koska se on ensimmäinen luoja suunnitella kimppuja.

Koostumusta puutarhaan Hannibal Laguna Lisäksi se sisältää mekkoja polven yläpuolelle cocktail luotu jäykkiä tyyliin kankaat ja nauhat rinnan alueella, joka kerran korostaa naisellinen siluetti nude sävyt, violetti tai punainen. Lisäksi se sisältää malleja kaksiosainen korkean kavennettuja lyijykynä hameet ja puserot (jotkut frilly hihansuissa) yhdistämään valkoinen ja vihreä glitter ja hopea, jäljittelemällä kukan varren.

Mitä lisäravinteet sisältävät sandaalit täynnä kukka-aiheita tai yksityiskohtia nilkkavamman alustoja, jotka saavat näkyvyyttä kuin suunnittelija saa sen näyttämään kaikessa malleja joko pitkä tai lyhyt.

Hannibal Laguna esitellään tässä painoksessa Cibeles Madrid Fashion Week tämä kokoelma täynnä väriä, joka on jättänyt klassikko ompelija kuten musta väri ja joka on myös jätetty pois paljon jalokivet ja paillettes. Hienostunut, naisellinen ja sensuelli kokoelma, joka voi olla huomaamatta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 92


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة