5 kirjaa voittaa emotionaalinen liitetiedostona tai emotionaalinen liitetiedoston


  Emotionaalinen tai affektiivinen kiinnitys on suuri ongelma henkilö kärsii, mutta myös suhde. Tässä on 6 askelmaa alkaa voittaa sen. Muista, että se on parasta te etsitte asiantuntija diagnosoida ongelman ja auttaa poistamaan sen. Lisäksi voit myös saada apua näiden viisi kirjaa. Neuvot on erittäin hyödyllinen jätä kiinnitys aikaisemmin.

  Rakastaa vai riippuvaisia?

  Walter Riso kehittää opas auttaa niitä, jotka ovat kärsineet tai kärsivät tunnesiteistä voittaa heidän ongelmansa ja oppia elämään niiden suhteita terveellä tavalla. Käsittely toimii myös fOrm estämiseksi emotionaalinen riippuvuus.

  Kiinnitys ja seksuaalisuus

  Javier Gómez kirja Zapiain tutkii suhde, joka kehittyy välillä emotionaalinen sitoutuminen ja sukupuolielämää kumppani. Rakkaus ja seksi ovat kaksi perustarpeet jokaisen ihmisen ja tapauksissa, jotka tunnesiteistä tuotetaan yksi kumppaneista on hyvin mielenkiintoista nähdä, miten ne ovat vuorovaikutuksessa molemmilla alueilla.

  riippuvainen Amores

  Amparo Salcedo työ ja Emilia Serra selittää Kiintymysteorian kehittämä J.Bowly. Keskustelee alkuperää ja miten se säilyy koko elämän sekä eri eroon emotionaalisen riippuvuuden. Kirjoittajat tarjoavat uutta näkemystä teoria tutkii, miten se vaikuttaa emotionaalinen suhde, joita esiintyy aikuisiässä.

  Viisi tasoa kiinnitys

  Miguel Ruiz Jr. tuo uuden näkemystä kirjaongelman perustuu periaatteisiin Toltec viisautta. Kirjailija huomaa eri mekanismeja, joiden persoonallisuus on muodostumassa läpi mielipiteitä ja ajatuksia toisten. Näin se auttaa eroon kaikista liitetiedostoja, myös ne, jotka saavat sinut henkisesti riippuvainen muista, ei vain kumppanin.

  Irtoaminen ilman puudutusta

  Samassa hengessä, tämän toisen kirjan Walter Riso tulee desprendas paljon 'liitteet', jotka on hankittu koko elämäsi. Lukemisen vahvistaaksenne emotionaalinen riippumattomuutta ja tuntea enemmän vapaasti löytää mitä todella intohimoisesti, oman elämäntapansa.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  56 + = 64


  Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi