Miten säästää suhde kriisissä

Miten tallentaa suhde: Vinkkejä. Täydellinen rakkaus suhteet, saumattomat, olematon. Ne parit, ilman virtaa yli hyppyjä ei ole olemassa. No, ehkä kyllä ​​ja itse asiassa ... mutta olet nähnyt elokuvissa. Me, jotka elävät liimattu todella nauttia ja kärsivät suuria suhteita, joissa kaikki siihen asti saapuu tietämättä miksi käännekohdassa joka vesittänyt kaikki tapahtuu. Sitten on aika tietää, mitkä ovat syyt ja korjata tallentaa SUHDEn. Seuraavassa muutamia ohjeita ja vinkkejä tietää kuinka säästää suhde.

Syyt avio-ongelmia on useita: kommunikoinnin puute, puutteellinen hellyydenosoitukset, uskottomuus, etäisyys ... Monta kertaa olemme saavuttaneet, selittämättä miten, ennui sisällä vaikea kumppani muuttaa. Mutta monet muut tilanne ei ole niin äärimmäinen ja on suhteellisen helppo löytää ratkaisuja pelastaa suhde. Jos sinusta tuntuu, että suhde menee pieleen on aika ottaa ohjat ja korjaamiseksi. Jos annat sen mennä loppuun suhteesi tulee pian.

Ehkä mietitte, Mitä voin tehdä pelastaa minun suhteeseen? Otetaan huomioon näitä vinkkejä ja asentarás, sitten perusteella tilanteen kääntämiseksi että asut.

  • Analyysit juuret ongelmia. Sinun täytyy pohtia syitä, jotka ovat johtaneet sinut tähän tilanteeseen. Uskottomuus, puutteellista tiedottamista, taloudellisia ongelmia, vaikea työtilanne, etäisyys ...?
  • Hyväksyminen ongelma. Kun tunnetaan ja yhdistettiin molemmin puolin on aika hyväksyä, että tämä on ongelma, joka on ajanut voit olla niin. Koska hyväksyä muutoksen se on syntynyt.
  • itsekritiikkiin. Jos suhde ei ole menossa oikeaan suuntaan on vastuussa molemmista. Kurkistaa itse ja miettiä, mitä olet epäonnistunut. Eivät vaadi mitään toiselle osapuolelle ajattelematta ennen mitä voidaan parantaa.
  • ratkaisee epäluottamus. Voittaa kuilu sinun täytyy tehdä puhtaalta pöydältä. Jää positiivisia muistoja, unohda huonoina aikoina. Juuri tämä sinun täytyy oppia estää tulevat uusiutumisen kriisiin pari.
  • vilpittömyys. Asut parina kriittinen hetki enemmän kuin koskaan on välttämätöntä, että kaikki tunteet ovat pöydällä. Molemmat sinun pitäisi sanoa mitä tunnet ja haluavat teidän suhdetta.
  • Vallata takaisin taika. Kun olet puhunut ongelman juurista, olet mennyt yli viat, jotka olet tehnyt ja on selvää, että haluat jatkaa taistelua yhdessä on aika vallata takaisin taika alussa teidän suhdetta. On aika saada takaisin innostus alkuaikoina. Illallinen, romanttiselle lomalle ... Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy kokea niitä ensi hetkistä, jolloin kaikki oli onnea keskuudessanne.

Jos olet menossa läpi vaikeita aikoja teidän suhdetta, mitä aiotte toteuttaa nämä Vinkkejä säästää suhde rakkauden? Taistella todellista rakkautta!

Voisitko voittaa takaisin kumppani? [TEST]

Kysymys 1 10

Mitä kuuluu?

Liian herkkä ja ehkä hieman naiivi

Itsepäinen, jos minulla on tavoite mielessä en anna

Liian itsepäinen ja kostonhimoinen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة