luontaistuotteet lopettaa tupakointi eikä lihoa

Lopeta tupakointi eikä lihoa, Onko se mahdollista? Kyllä, ja me kerromme teille mitkä ovat parhaat luontaistuotteet päästä. kysymykset terveys, Se on aina hyvä aika lopettaa nuuska. Jos tarvitset hieman apua, tässä on muutamia vinkkejä ja ratkaisuja, jotka osoittautuvat käytännön ja helppo levittää. Huvita?

Kuinka monta kertaa olet ajatellut lopettamista? Poistuminen nuuska, mukaan lääketieteellisiä tietoja, vähentää jopa 50% mahdollisuudet saada Sepelvaltimotauti. Ja se on vain yksi monista eduista se tuo meidät luopumaan tapana erityisesti haitallinen terveydelle. On kuitenkin argumentti, että useammin kuin kerran, tupakoitsijat toimii tekosyynä jätä nuuska, ja on pelko lihoo. Eikä se tekosyy. Keskimäärin he ansaitsevat noin 2-3 kiloa -consequence korvata nuuska ruokaa rauhoitella ahdistus, ja on olemassa korjaustoimenpiteitä ja luonnollinen ratkaisuja sen estämiseksi. Katsotaan, mitä ovat tehokkaita.

Lopeta tupakointi kotiin korjaustoimenpiteitä

Jos etsit tehokasta korjaamiseksi ja luonnon, joiden avulla luopumaan tupakoinnista, Tässä muutamia, jotka auttavat sinua:

  • Kaurauute ahdistuksen: Tupakoinnin lopettaminen voi aiheuttaa ahdistusta, lisääntynyt ärtyneisyys, moodiness, hermostuneisuus, ja jopa sydämentykytyksiä. Torjua näitä oireita ottaa kaurauute rohdosvalmiste joka on saatu sekoittamalla 25 tippaa kaurauute lasilliseen vettä. Ota se kolme kertaa päivässä.
  • oranssinkukka: Infusions oranssi kukka, yhdistettynä kaurauute, ovat myös hyvä ratkaisu soveltaa levottomuus joka voi hyökätä tunneista välttää joutumasta hierarkia.
  • levä Fucus: Nikotiini muun vaikutuksia, stimuloi suoliston, syy lopettaa jaksot voivat esiintyä ummetus. Fucus, kiitos sen kuitupitoisuuden ja jodi, ehkäisee ummetusta ja myös ohjaa ruokahalu ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Take It infuusiona ennen lounaan, valmistettu yhtä suureen osaan koivunlehti ja ortosifón, kaksi myrkkyjä kasveja. Jos sinulla on kilpirauhasen ongelmia, on suositeltavaa vaihtaa levä Fucus varten Marshmallow root ja tyrni.
  • Kihokki yskä: Sulkemalla voi olla yskä ja jopa näyttää limaa rinnassa. Ne ovat yleisiä oireita regenerointiprosessi keuhkoihin. Torjua lisää siirappi sundew infuusioihin ja jogurtti. Valmistella siirappi Drosera, kymmenen grammaa Drosera seosta 750 ml: ssa vettä, sekä timjami, Mallow, fenkoli ja keuhkojen. Kymmenen minuutin kuluttua valmisteen, suodata ja lämmitetään lisäämällä 300 g eukalyptus hunajaa. Poista kun hankkii siirappi tekstuuri.
  • Hibiscus ja ruusunmarja: Peruuttaminen nuuska voi heikentää kykyämme keskittyä. Tämän välttämiseksi yrittää infuusio koiranruusunmarja kiinanruusun kukka ja rooibos. Tämä valmiste auttaa myös pehmentää kurkku.
  • tryptofaani kapselit: Löydät ne apteekit. Ne ovat tehokkaita, koska ne edistävät tuotantoa serotoniinin, hormoni hyvinvoinnin ja suhdetta. Se auttaa myös välttämään hermostuneisuus ja houkutus makeiden elintarvikkeiden.

Lopeta tupakointi ilman lihoo: vihjeitä

Lopettaa tupakointi ei johda enemmän kiloa On suositeltavaa välttää sokeria, makeiset ja jalostettuja ruokia, koska ne voivat aiheuttaa piikkejä glukoosi, joka suosii ulkonäkö flab. Jos on halu syödä jotain makeaa, kokeile jogurttia, tuoreita hedelmiä.

tupakointi myös lisää aineenvaihduntaa, joten se on normaalia jättää polttaa vähemmän kaloreita. Kompensoimiseksi, palkki viisi ateriaa päivässä Kolme suurta ja kaksi tentempiés- ja enemmän liikuntaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 84


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة عيون منتفخة