Chanel tweed takit seitsemän tyyli pukeutua syksyllä


  Chanel Tweed takit ovat kuvaketta muotimaailmassa. Tämä malli takki on yksi rakastetuimmista, suosituimmista ja jäljitelty. Lisäksi Tweed takit ovat täydellinen keväällä tai syksyllä. Tölkin yhdistää farkut tai musta juhlamekko. Tweed takit ovat katkottua joka saisi menettää oman vaatekaappi, ne ovat erittäin tyylikäs ja ajaton. Chanel mallit eivät ole kaikkien saatavilla, sillä siellä merkkejä, jotka suorittavat Tweed takit lisää kohtuuhintaisia ​​ja yhtä arvokas.

  1. tweed takki Boss Orange

  sisällä Boss Orange kokoelma löydämme tämä malli Chanel tyyliä tweed takki. Se on tunnettu siitä, että moderni ja koskettavaa tavalla. Se tulee vahva viininpunainen, on pieni taskua, kaulus ja sivuvetoketjun, joka taipuu profiilia etupaneelin. Voit kantaa esimerkiksi kanssa nahkahousuihin.

  2. Takki kultainen tweed Zara

  Halpalentoyhtiöt yritykset myös suunnitella erittäin mukava tweed takit Chanel tyylinen. In Zara löytänyt erittäin mairitteleva malli, se on metallinen tweed lyhyt takki kultaa. Karhut elävät toisin yksityiskohtaisesti olkapäillä ja hihansuissa, kultaiset napit edessä, Don painiketta hihansuut, taskua napilla ja kulunut loppuun. Tölkin yhdistää mustat farkut tai vastaavat vaipan.

  3. tweed takki mango laatikot

  Ruutukuvio on trendi tällä kaudella, joten tämä Mango takki yhdistyvät perinteet ja nykyaikaisuus. Se on tweed bleiseri takki ruutukuvioitua, collarless, pitkähihainen paita, erottuva leikata, koriste taskua, rispaantunut päät ja sisävuori. Painatuksen tulee musta, punainen ja luonnonvalkoinen ääniä, joten voit yhdistää monia vaatteita.

  4. Takki Tweed luonnonvalkoinen Young kaavan

  Tämä tweed takki Chanel tyylinen Se on täydellinen yhdistää näyttää päivä tai loman ansiosta värin. Tämä on lyhyt kaula mallin laatikko edessä nappilista ja taskut yksityiskohtaisesti hapsut alhainen ja hihansuut. Se on yritys Formula Joven El Corte Ingles. Yhdistää takki mustat shortsit tai mekko pastellivärit. Epäilemättä, se on erittäin monipuolinen malli.

  5. tweed ja nahka Massimo Dutti

  Yhdistää slip mekko tai mennä toimistoon, yritys ehdottaa takki Massimo Dutti tweed tummansininen, musta ja valkoinen siihen asennettu leikattu, pyöreä kaula, etuvetoketju, nahkaverhoilu ja taskut elävää ihoa ja sisävuori. Nahkaiset yksityiskohdat antavat modernilla otteella.

  6. Takki monivärinen tweed Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld on suunnittelija Chanel, mutta on myös oma allekirjoitus josta löydät vaatteita hyvin samanlaisia ​​kuin Chanel, mutta edullisempia hintoja. Tällä kaudella, hän ehdottaa boucle tweed takki eri värejä ja metallinen viimeistely. Johtaa kaulus ja vetoketju näkyvissä. Tämä takki näyttää hyvältä vaatteet mustalla värillä.

  / Sivujen]

  [Sivujen]

  7. Takki tweed kääntää huomion Sfera

  Tämä takki on hieman erilainen kuin edelliset, mutta se on hyvin Chanel. se on Pitkän tweed mallia musta glitter hopea laatikko kaula, kolme neljäsosaa hihat, edessä taskut, paljetein yksityiskohtaisesti ja ohut ketju olkapäillä. Tämä takki sopii yhdistettäväksi bicolor osapuolen ulkonäkö ja vaatteita. Vedonlyönti on musta ja valkoinen.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  44 − = 40


  Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة