Purificación García Kokoelma syksy / talvi 2015-2016 [KUVAT]

Purificación García Kokoelma syksy / talvi 2015-2016. Purifación García esittelee uuden syksy / talvi 2015-2016 kanssa tyylikkäitä vaatteita, mutta koskettaa trendi. Purificación García on ihanteellinen paikka löytää vaatteita käyttää, puolueen ja mennä toimistoon allekirjoitettavaksi. Tämän uuden kauden brändi on sitoutunut hyvin syksyn ja talven värejä. Tietenkin on olemassa myös uusia käsilaukkuja ja tarvikkeet, ihanteellinen yhdistää ulkonäköä kokoelma.

Jokaiselle päivälle on kaksi-osainen pukeutuu vihreä pullo käsi ylös ranskalaisella hihassa tweed tai mekko peplum tyylillä Rullalautailija vihreä. Toinen perusmalli on mekko harmaa neuloa Rooma, että lisäravinteet voivat yhdistää useita värejä. Purificación García suunnittelee myös tyylikäs mekot työ setin houndstooth mallia tai enemmän rento pukeutuminen ja isotekstisiä kuvia. Puolue ja cocktailmekkoja on erilaista ja ihanteita. Jos haluat antaa maskuliininen touch stylisti veto puku, valkoinen paita tai apina henkselit sinisellä yönä. Jos haluat pitkä mekko Gracia Puhdistus maxi leningit ovat pitsiä tummansininen tai vihreä pullo tai pitkä pukeutuu leijuva ja diskreetti kuvioituja kankaita. Jos haluat eri ulkoasua näyttäviä ja veto by peplum topit avoimuutta ja sulka yksityiskohdat aivan ihanteellinen ja että yhdistettynä pukeutua housut sävy.

Purificación García laukut Ne halutuimmista&# 8230; Syksyn ja talven pussit eri kankaat, kuten villa tai tweed kuljettaa. Laukut ja fringed mokka ovat mallin on oltava kauden. Jos etsit pussi mennä veto tikattu laukku ketju kahvat, sinulla on suuri paletti. Party laukut tullut paljon kirjonta yksityiskohtia, kirkkaat helmet ja jopa etnisten muotoilu. Tutustu kuvagalleria nähdä monia uusia allekirjoitus malleja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 58


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة عيون منتفخة