Primadonna kengät syksy / talvi 2015-2016: Luettelon [KUVAT]

Primadonna kengät syksy / talvi 2015-2016: Catalog. Syksy / talvi 2015-2016 Primadonna on täynnä muotiluomuksista erittäin hienostunut ja elegantti muodot. Erikoistunut edullisia kenkiä ja asusteita brändi on laatinut kokoelma täydellinen kengät kylminä kuukausina ja mukava tavalla, mutta design trendi. Tietenkin on olemassa myös kengät tyylikäs koristeellisia yksityiskohtia, jotka tekevät kukin luominen ainutlaatuinen.

Kokoelmien olemme nähneet catwalkeilla muotiviikoilla Milanossa syksyllä / talvella 2015-2016 osoittavat paljon hienoja kenkiä ja suuntaus kaikille. Katsos, selailu kuvia meidän galleria, korkokenkiä tehdään nahkaa tai synteettistä mokkaa matta. Primadonna sitoutuminen korokekenkien tai korkokengät erittäin korkokengät . Merkittävimpiä ovat huonetta kapea kärki, selin suonen korkeus 8-12 cm, toisin kallistuu tai tavallinen sävyjä. Hakeville enemmän naisellinen kenkä retro keräyspisteeseen meillä Mary Jane kenkiä, syvään uurrettu malleja ja kapealla pisteen täydentää solki nilkan ympärillä tai jalkapöydän. Malleja voimakkaita värejä, kuten punainen ja koboltin sininen, mutta myös enemmän talvinen sävyjä COmo mauve, viininpunainen tai musta. Samantyyppistä lavan löytyy kokoelma allekirjoituksen saappaita. On saappaat leikattu paneelit ja metalli hihnat, jotka vuorottelevat hienoilla kenkien paneloitu kiiltoa tai metallinen nahka pitkin kantapää, kultaa ja hopeaa. Ihanteet naiset hakevat hienostunut ja lumoava jalkinemalliemme.

Muissa malleissa on pitkä nenä ja kapeat tyyli nilkan saappaat tai saappaat piikkikorko kanssa avoin kärki, nämä kengät ovat trendikkäitä tällä kaudella. Maskuliininen tyyli kengät myös niiden rooli kokoelma syksy / talvi 2015-2016 Primadonna. Blücher tyyli kengät ovat kiiltonahkaa. Kuten lenkkarit, näemme mallien yksityiskohdat painonapit, glitter, pitsi ja ainutlaatuinen yksityiskohtia, hakeutumisen eri tossut ja ripaus &# 8220; enemmän muotitietoinen&# 8221;. Tietenkin on myös korkeat saappaat ja tasainen sileä iho, näyttää ihanteellinen päivittäin ja ne ovat perus että ei kannata jättää väliin tänä talvena kengässä. Primadonna ehdottaa lässähtää tanssijana kenkiä, mutta kierre. tasainen ballerinas tehty glitter väri laittaa tyylikkään pisteen asuja. Tutustu kuvagalleria mallit&# 8230;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 54