Kengät Miu Miu Syksy / talvi 2015-2016: kokoelma [KUVAT]

Kengät Miu Miu Fall / Winter 2015-2016: kokoelman.Kerääminen Miu Miu kengät syksy / talvi 2015-2016 vuosi on yksi omaperäisimmistä ja epäsovinnainen globaalilla tavalla kohtaus, joka osoittaa, että luovuus Miuccia Prada ei oikeastaan ​​ole rajoja. Sydän ehdotusta seuraavaksi kylmänä vuodenaikana on Mary Jane kenkiä, sen erottuva retro charmia, mutta modernein vivahtein.

Mary Jane kengät on yksi muodikasta kengät talvella, kokoelmissa kuten Louis Vuitton syksy / talvi 2015-2016 löydämme mallin, joka muita. Mutta se on peräisin Miu Miu jossa malli väheni muodot ja värit tarjoavat eniten eksentrinen suunnitteluun kuluvaa aikaa. Kuten näette, selailu kuvia meidän galleria, nämä kengät tulevat hyvin pitkänomainen kolmion kärki (joissain tapauksissa), tai solki slingback nilkka hihna kantapään taakse. Miu Miu kengät Ne on valmistettu nahasta ja tulevat värit kuten smaragdi vihreä, punainen ja oranssi, ja vuorottelevat matelijannahkavöiden, viittaus materiaalia myös keräämiseen Miu Miu Fall / Winter 2015- 2016. Mary Jane kenkä tulee keltainen väri suunnittelu perustuu nahka maalattu punainen, vihreä pullo tai, ja iso solki jalkapöydän tai kärjen vastakkaisia ​​sävyjä mustavalkoisena.

Mallit, joissa piikkikorko 8 cm Ne verrata keskipitkällä kantapää, jossa hieno midi kantapää. Mary Jane oleskelutiloja tai pyöreä kärki on vankempi ja neliö kantapää, värillisellä suunnitellulla lohko ja lakattu iho. Sandaalit ovat hihnat toisiinsa, muotoilee peep toe ja lantion päälle jalkapöytä, trendikkäitä väreissä talvikauden Marsala ja pastellivärit kuten turkoosi ja pinkki. Matelija nahka materiaali, enemmän hienous kengät uros tyyli: tyyli Blücher mallit joissa korkeakorkoinen nahka ja matelijoiden colore kuten pullon vihreä tai viininpunainen. Kokoelman voinut olla huomaamatta kenkiä glitter, yksi kehityksen osalta jalkineiden, joita yritys tuli muotia joitakin vuosia sitten. Joten jokainen kausi voimme löytää kengät täynnä kiiltoa. Ensi kaudella veto korkokengät terävillä glitteriä hopeaa tai kultaa kontrastin putkisto eri sävyä. Käy kuvagalleria mallit uuden Miu Miu kokoelma syksy / talvi 2015-2016. Mitä kenkä pidät eniten?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة