Mango Fall 2016 jalkinemalliston [KUVAT]

Mango Fall 2016 Jalkineet kokoelma. Hyvä ilme voi vaurioitua, jos valot kamala kengät, joten kengät on ensiarvoisen missään ilmeen. Lasku vaatekaappi sinulla pitää olla perustiedot kenkiä, mutta myös joissakin malleissa trendi. Espanjan vaatemerkki Mango esittelee uuden kenkämallisto syksyllä 2016, jossa on paljon mairitteleva, mukava, tyylikäs, moderni ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja etsiä malleja.

Tähti kengät ja mukavampi ajaksi puoliajalla on taso. Mango ehdottaa ballerinat, tossut, mokkasiinit, lenkkarit, miesten kengät&# 8230; pukea jalat tänä syksynä. Päivittäiseen näyttää mies tai ilman, veto kenkä pitsi loppuun kiiltävä musta nahka pohjainen / telineiden vuokraus tai loafers musta kiiltävä patentin viimeistely ja edessä tupsut. Toinen malli on erittäin trendikäs mokkasiinit kantapää &8220; treaded&8221; pehmeää mustaa nahkaa metallinen etuosa sovelletaan. Mitä tanssijat on useita mielenkiintoisia malleja, joista valita. Esimerkiksi: jotkut tanssijat kuusikymmentäluvun tyyliin mustaa nahkaa pyöreä varvas kontrasti pohja ja levitä ympäri kullan ja malli mustana grosgrain rajaus, nauhat sitomiseen musta, nauhat ja koriste keula nastoilla. Jos haluat täysin alkuperäinen matalat kengät, valita malli kärki, läppä, väri sinappi ja kuolevat selkeä muotokieli.

Lopuksi, emme voi unohtaa saappaat ja tossut. Saappaat Mango uuteen kauteen ovat korkealla tyyli mallina ruskea mokka koristeelliset tikkaukset ja matala kantapää ja sukka saappaat XXL mustaa nahkaa ompelemalla. Sinulla on enemmän malleja eri materiaaleja ja päättyy. Räikein ovat ne kuljettavat saappaat kantapää tai midi käärme ihon tai metalloitu laminaatti viimeistely. Sillä joka päivä on pyöräilijä saappaat tasainen, perus-, reunustama tai metallia lampetit tyyliin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer