Top 10 kuuluisin naisten hallitsijat historiassa


  Yleensä ei puhuttu paljon hyviä rooli naisilla oli historiassa kaikilla tasoilla. Naiset, jotka kunnostautui lääketieteessä, kirjallisesti tai taiteen, jotta naiset joka hallitsi intohimolla ja strategiaan. Ja maanviljelijät ja craftswomen, unohdettu, että He auttoivat muotoutua, kuten miehet, maailma tunnemme tänään.

  Ihmiset puhuvat usein niitä sankarittaria miehen maailma kuitenkin He olivat aina osa historiaa. Ja vaikka joskus emme tiedä kaikki hänen saavutuksistaan, ne olivat olemassa ja muuttanut tapahtumien kulkua, parempi tai huonompi, kuin mikä tahansa hallitsija.

  Tänään tuomme sinulle top 10 kuuluisin naisten hallitsijat historiassa.

  Pidät ehkä myös Hillary Clinton: ensin naisehdokkaana Valkoiseen taloon [KUVAT] ja Hillary Clinton: kuvia mahdollisista Yhdysvaltain presidentti

  1. Cleopatra

  Cleopatra Filopator Nea Thea (69-30 a.), Cleopatra VII tai enemmän tiedetään cleopatra, fue yksi taloudenhoitajien tärkeimmistä johtajien loppuvaiheessa Muinainen Egypti. Hän peri valtaistuimelle vain 18 vuotta kuoleman jälkeen hänen isänsä Ptolemaios XII. Cleopatra joutui Will naimisiin hänen 12 vuotta vanha veljensä Ptolemaios XIII Dionysoksen II. Nuoriso hänen veljensä-miehensä auttoi vakiinnuttamaan asemansa kotiopettajattarelta.

  Vaikka paikka kauniina hallitsija todella siltä, ​​että sen valitus makasi älykkyyttä. Cleopatra puhui tusinan kieliä ja oli koulutettu matematiikan, filosofian, puhetaito ja tähtitiede. Itse asiassa, kansaansa tunnustusta hyvän koulutuksen ja rakkautta maansa historiaan, koska se voisi puhua ja lukea faaraoiden kieltä.

  pidetään yhtenä suuri strategi, tuli yksi tehokkaimmista naisia ​​ajasta. Paljon tiedetään liittoumia Julius Caesar ja Mark Antony, merkitty seksuaalisen kohtaamiset ymmärtävät kummaltakin puolelta sopimukset, että poliittinen vakaus aikana hallituskaudella.

  2. Boudica

  Kuningatar Iceni soturi, Celtic ihmiset kohdistuvat useaan British heimot oli päähenkilö suurin kansannousun Britanniassa vastaan ​​Rooman miehitystä, kuten 60 ja 61 A.D. Celtic perinteen Saako naisten perilliset valtaistuimelle, mutta Rooman valtakunnan ei tunnistanut naisia ​​heiresses, joten kuoleman isä Boudica, Prasutagus, roomalaiset liitteenä hänen valtakuntaansa kuin jos se olisi vallannut. Iceni salaliitossa kapinaan Rooman kansan ja He olivat nimeltään halukkaasti Boudica johtajakseen. Sota kesti vuoden, ja traaginen loppu varten Iceni valitettavasti murskattiin Rooman valtakunnan.

  3. Isabell II

  Isabel II Bourbon (1830-1904), se oli Queen of Spain välillä 1833 ja 1868, jälkeen kumoaminen saalilainen laki läpi Käytännön Sanction mahdollista, että vain miespuoliset jälkeläiset kuningasmielinen. Tämä aiheutti kapinan María Isidro Infante Carlos, jonka se tukivat itsevaltiuden ryhmät, jotka aiheuttavat kuuluisan Carlist liikettä.

  Jotkut historioitsijat ovat luetteloitu valtakauden Elizabeth II yksi korruptoitunut osan ajasta. Valtakuntansa luonnehdittiin siirtymäkausi demokratiaan, kynnyksellä teollistumisen. Elizabeth II jätti valtakunnan täynnä velkojen, joka lopulta hän johti hänen maanpakoon Vallankumous 1868 joka perustettiin ensimmäisen tasavallan maassa.

  Siitä huolimatta on tunnustettu Queen aloitti teollistumisen maassa, kanssa luomisen Ensimmäinen radat ja modernisointi veneitä Naval Armanda, he menivät liikennöinti varcos mekaanisen höyrylaivat. Lisäksi ne llevron tärkeitä vesirakentamisen kuten Canal de Isabel II. Hän kerran yritti juosta puheenjohtajamaan, joka johti pahenevat imagoaan edessä Espanjan väestöstä.

  4. Indira Gandhi

  Indira Gandhi (1917-1984) Hän oli valtiomies ja Intian pääministeri 1966-1977 ja vuodesta 1980 asti, jolloin hän murhattiin 31. lokakuuta 1984. Vaikka hänen nimensä voi luulla, ei ollut mitään käsitystä Mahatma Gandhi. Pääministeri otti sukunimi miehensä Feroze Gandhi.

  pidetään yhtenä loistava poliittinen strategi Se sai laajaa kannatusta kansan ja paljon vihasi oppositiopuolueiden. Pidettäviä pidempään kuin mikään Intian pääministeri ja pidetään arkkitehti teollistumisen maassa.

  5. Nefertiti

  Nefertiti (s. XIV C), se oli Prinsessa ja kuningatar Kahdeksastoista dynastian Egyptin, vaimo kuningas Akhenaten. Valtakuntansa leimasi sen poliittinen ja uskonnollinen merkitys, tulossa tervehdittiin jumalatar. hänen henkeäsalpaavan kaunis Oli syy suuri monumentaalinen esityksiä miehensä ja tyttärensä, jotain epätavallista tuolloin. Akhenaten nimetty Suuri Royal Vaimo, valmistus Queen-faarao ja myöntämällä sille valtuudet tasapainossa farao itse.

  6. Saban kuningatar

  Sheba (X s. C) oli legendaarinen hahmo, jota pidetään hallitsija Reino de Saba, ikivanha valtakunta, jonka uskotaan sijaitsi nykyisellä alueella Etiopian ja Jemenin. Vaikka tiedetään hyvin vähän siitä, Hän kertoi Raamatussa, Koraani ja tarinoita Etiopian historia. Uskotaan, että Salomon puolisolle, jonka luona lapsi itse vastuussa oli Liitonarkki Israelin ja tuoda hänet hänen valtakuntaansa.

  7. Catherine

  Catherine suuria (1792-1796) on kuuluisa Venäjän keisarinna ja johtava eksponentti valistunutta despotismin maassa. Pidetään visionääri, Venäjä yrittänyt muuttaa vallan lisäämistä aatelisto ja luoda ajatuksia vallankumouksen edistetään Montesquieun.

  8. Victoria I Englannin

  Victoria I Englannin (1819-1901), Queen-Britannian ja Irlannin. Se oli Britannian hallitsija aikana suurempi kukoistus British Empire. Oletetaan, että oli suuri kirjailija ja hän kirjoitti puoli 2500 sanaa päivässä. Hän kirjoitti monia papereita, jotka tulivat ovat 122 volyymit. Hänen tyttärensä Beatriz, menestyä hänen litteroitiin hänen päiväkirjat ja poltetaan eniten, vaikka monet edelleen.

  9. Benazir Bhutto

  Johtaja Pakistanin kansanpuolueen, Benazir Bhutto (1953-2007) oli ensimmäinen nainen pitää virkaan pääministeri islamilainen maa. Hän johti Pakistanin kahdesti, mutta siitä huolimatta niiden pyrkimyksissä parantaa naisten elämään Pakistanissa, poliittiset paineet opositorios osapuolet eivät salli hänen lupauksensa ja hänen puolueensa näkivät valon. Hänet murhattiin kokonaan poliittinen kampanja.

  10. Corazón Aquino

  Corazón Aquino (1933-2009), joka tunnetaan paremmin nimellä Cory Aquino, se oli yksi vaikutusvaltaisimmista ja suosituimmista naishistoria Filippiinit, osallistumalla ja taistelu kaataa diktaattori Ferdinand Marcos vuonna 1986. Filosofian tohtori kuolleen 2009 Hän hallitsi Filippiineillä 1987-1992 ja muistetaan demokraattiseen takaisin kotiin.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 2


  Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron