Summer Sale 2016: meidän suosikki Bershka [KUVAT]

Summer Sale 2016: meidän suosikki Bershka. Bershka alennukset ovat ihanteellinen, jos etsit ostaa vaatteita nuorekas tyyli ja erittäin trendikäs. Bershka tarjoaa kaikenlaisia ​​vaatteita käyttää tyylikäs tänä kesänä hyödyntää niiden alennusten hankkia ja luoda oman enemmän kesäinen näyttää. On lyhyitä mekkoja, haalarit, painettu T-paitoja, luiseva farkut tai shortsit, paidat, puserot, topit trendi&# 8230; Tutustu kanssa EllaHoy &# 8220; suosikit&8221; ostaa kesällä myyntiin 2016!

Tällä hetkellä Bershka alennukset ovat 50%, Siksi nyt on hyvä aika ostaa ne vaatteet, jotka haluat. Jos haluat, voit odottaa hieman kauemmin saada suurempia alennuksia, mutta olet vaarassa loppumassa tässä mallissa, että molemmat kaipaavat. Leningit vaate käytetään useimmiten kesällä, joten se on aina hyvä olla useita kausiluonteinen malleja kaapissa. Bershka tarjoavat nuorille ja erittäin imartelevaa leningit kesällä. Esimerkiksi, mekko luonnonvalkoinen kanssa puuvillakangasta hieman ryppyinen, ohut hihnat ja yksityiskohdat pilkullinen ja hapsut kehossa tai mekko pitkä tobillero pastelli pinkki, minimalistinen ja satiini. Voit käyttää sitä sellaisenaan tai paidan alla antaa noventas kosketus.

Jos haluat, voit valita jonka puku, Bershka suunnittelee pitkä malli sukkanauhat ja värikäs kukka kuvio röyhelöä yläreunassa. Yhdistä tämä mekko kengät kiila ja ansaita muutaman sentin pitkä tai useamman maxi mekko puolue pidettiin luonnonvalkoinen pitsi, kauluri hihan aukot ja V-kaula. Kesällä et mieltymys kuljettaa sekä pitkät housut, varsinkin jos väri, joten se on parempi valita Culotte housuja (ne ovat kärjessä). Esimerkiksi: Culotte housut valkoinen sifonkikakun kudokseen tai hyvin laaja Culotte tyyli hame, pehmeä denim. heti kun shortsit, on olemassa malleja pinseteillä, hyvin lyhyt, taskut ja värejä kuten beige tai kaki. Myös alennuksia farkut shortsit rikki tai Deep Dye suunnittelu. Toinen mielenkiintoinen malli ovat farkut shortsit kulunut denim pehmeä alhainen ja urheilullinen muoto tai lyhyet teimme virkattu pyälletyn valkoinen matalalla vyötäröllä ja kumi.

Elimet ovat vaate trendi tällä kaudella ja Bershka on useita tyyppejä yksivärisiä tai tulostaa. Mikä tahansa näistä elimistä sekä poikaystävä farkut tai korkea vyötärö. Tietenkin, sinulla on enemmän vaatteita hyvin viileä ja muodikas alennuksia ostaa nämä leikkaukset Bershka 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 69


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo