Parkour kuntosaleja Espanjassa: Täydellinen opas


Se on yksi uusimmista suuntauksista dynaaminen ja hauskaa liikuntaa. Parkour riehuu edelleen Espanjassa, joten joitakin vuosia, useita kuntosaleja tarjoavat Peninsula johti luokat pätevät kouluttajat ja tilat esteitä ja skenaarioiden harjoitella turvallisesti tässä lajissa, joka auttaa vahvistamaan koko kehon samalla hauskaa. Yleensä useimmat kuntosaleja ovat keskittyneet Madrid ja jotkut Barcelona, mutta voit löytää vaihtoehtoja muissa kaupungeissa ympäri parkour yhdistyksiä. Monet nuoret, jotka harjoittavat omillaan puistoihin ja useimmissa kaupungeissa on tapaamisia ja kilpailuja taitolentokone parkour (freerunning), mutta ihanne on alkavat harjoitella turvallisessa ympäristössä ja ammattilaiset voit johtaa ja opettaa, eikä hankkia huonoja tapoja, kuten huono asento voi vahingoittaa sinua pitkällä aikavälillä. Tarjoamme kattavin opas kuntosaleja ja vaihtoehtoisten parkour Espanjassa. Huomio!

Saatat myös olla kiinnostunut: Miten parkour olla kunnossa: Vinkkejä ja harjoitukset Juoksu: Vinkkejä aloittelijoille

Yksikössä Box Crossfit kuntosalilla Madridissa

sisään Madrid On olemassa useita vaihtoehtoja kuntosaleja parkour. Yksi suosituimmista on CrossFit kuntosali Singular Box, Se sijaitsee lähellä härkätaisteluareena myynti, sydämessä Espanjan pääkaupungin. Ne tarjoavat luokkia parkour lapsille, nuorille ja aikuisille Maanantaista sunnuntaihin ja erikoishintaan jäsenille ja lapsille jäsenten Madrid ry Parkour. Ovat päteviä naisia ​​ja miehiä, jotka molemmat parkour kuin muiden alojen, kuten CrossFit valmentajat.

M-Team CrossFit Alcobendas Madrid

Sijaitsee laitamilla Madridin M-Team CrossFit Alcobendas Se on hyvä vaihtoehto, jos asut lähellä. tarjous luokat kaikenikäisille Maanantaista perjantaihin. Skenaariot on useita erilaisinta ja esteitä haastamaan ja hioa taitoja turvallista ja hauskaa ympäristö ja alennuksia, jos olet tilaaja kuntosali, jossa voi myös harjoitella CrossFit, mela, jooga, pilates koneita muun muassa saat.

Parkour freerunning Espanja ::

Heillä ei ole fyysistä sijaintia, mutta tämä yhteys on parkour leviämässä koko Espanjassa, työpajoja kouluissa ja tapahtumissa pyritään edistämään urheilun nuorten keskuudessa. He ovat jo tarjonneet työpajat Vigo, Valencian ja Guadalajarassa. Jos jokin yhdistys, koulu tai suuri ryhmä on kiinnostunut työpaja voit ottaa heihin yhteyttä.

Koulu Specialist Angel Plana

Koulu Specialist Angel Plana Sillä on kaksi toimipistettä Barcelonassa ja Madridissa, ja on erikoiskursseja parkour, keskityttiin lähinnä niille, jotka haluavat sisällyttää se elokuva asiantuntijat. Niillä on myös työpajoja lapsille.

MULAFEST Parkour

MULAFEST on Urban Trends Festival että joka vuosi vietetään Madrid. Neljä päivää yhdessä samaan tilaan eksponentit eri kaupunkien suuntauksia, jotka ovat yleistymässä nopeasti eri puolilla Espanjaa, kuten parkour. Joten voit tulla vuosittain nähdä parhaat tässä lajissa. Lisäksi, ne järjestävät eri torkshops ja tapahtumia ympäri vuoden, jotkut niistä liittyvät parkour.

Ourpark Barcelonassa

Ourpark Se on yhdistys harjoittajien Parkour Se tarjoaa erityisiä työpajoja ja laitteiden vuokraus luoda parkour ympäristöjä. Jos asut Barcelona ja haluat tietää parkour ottaa heihin yhteyttä.

Valmentaja MX Gym Madridissa

Toinen kuuluisa Madridin Valmentaja MX Gym, väittää olevansa Parkour ensimmäinen koulu Espanjassa. Vuonna 2010 perustettu, se sijaitsee sisällä CrossFit kuntosali Vallecas (Madrid), Ne tarjoavat parkour ja freerunning luokat kaikenikäisille. voit Käytä huone vapaamuotoinen tai vuokrata paketti erikoistunut näyttö. Lisäksi ne edistävät uusien ryhmien kuten #parkourgirls, ryhmä naispuolinen parkour koulutusta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo