Takit Fall / Winter 2014-2015: Kaikki mallit [KUVAT]

Takit Fall / Winter 2014-2015: Kaikki mallit. Valitsemalla turkki on erittäin tärkeää, yleensä antaa enemmän näkyvyyttä meidän muita vaatteita, mutta tosiasia on, että takit ovat mitä parhaiten tutustumalla talvi näyttää. Meidän on otettava huomioon, että tarvitsemme useita kerroksia eri tilanteisiin. Päivittäisen, eli duffelitakki sopii erityisesti työhön takki tai parka rento hetkiä, takki mennä ulos ja toinen osapuoli.

kun ostat Voit lyödä vetoa edullisia malleja, Näin voit muuttaa kaikkina vuodenaikoina tai kerrosta laadukasta joten ne kestävät vuosia. Takit trendi on ylisuuri, viitta tyyliin retro koskettaa. Värit kaudelle ovat pastellivärit ruskea, musta, harmaa, kamelin tai. Caramel väri keskeyttää suurella voimalla. Jos haluat ostaa hyvä takki sinun on otettava huomioon sen koostumus enemmän villaa on parempi ja lämmin.

Kuvio nähdään useimmissa suojien on eläin leopardikuvio. Onko kerrosta tai karvapeitteetön pukeutua muodikkain eläinten tulosta. Ne sopivat yhdistää mustat vaatteet tai ruskean sävyjä. Kerrosta valkoinen tai melkein valkoinen ovat minimalistisia, ja ovat erittäin tyylikäs. Urheilun kosketusnäyttö saada se kiitos vetoketjuja. Maskuliininen tyyli takit pysyvät trendi ja kudos, joka niiden mukana on kangasta tai villaa. Nämä miehet ja ylisuuren takit ovat täydellinen niille etsivät naisellinen, mutta moderni.

Tytöille, jotka käyttävät romanttiseen tyyliin takit pastellivärit ovat ihanteellisia. Klo Stradivarius löydät malleja kolme neljäsosaa villan takit vaaleanpunainen kaunis ja erittäin imartelevaa muotoilu. Jos uskallat kivellä tyylillä jopa mieltäsi yhdellä takit Lefties kirjavasti kirjava villaa ja nahkaa hihat. neulotut takit villa ovat toinen trendi eniten nähty. Puolue valitsee kerrosta runsailla tekstiileillä, kuten jacquard, barokki tulosteita ja metallikankaita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 22


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة